Predstavljam vam @kalizijewelry

By Aleksandra Popović - Friday, July 31, 2020


Zdravo! Dobrodošli nazad na moj blog! Nadam se da uživate u ovom toplom i sparnom danu. Danas vam predstavljam brend @kalizijewelry . Pre nekog vremena dobila sam paketić u kome su se nalazile divne minđuše. U ovom postu uz pomoć slika preneću vam lepotu Kalizi minđuša. Uživajte u postu i slikama i pišite mi utiske u komentarima. 


Nesto o nakitu Kalizi:

Nakit Kalizi nastao je iz ljubavi prema keramici i modi. Kombinacija ženstvenih boja i suptilnih oblika daju nakitu karakterističan stil. Igra boja ostavlja blagi utisak, ali može biti i potpuno divlji, čineći jedinstveni stil Kalizi. 

Nakit Kalizi je presvučen pozlatom od 24k zlata. To ga čini elegantnim i unikatnim.


Minđuše koje sam dobila su karakterističnog oblika za nakit Kalizi. Mene njihov oblik asocira na kapljicu vode i zbog toga su mi se jako dopale. Retko gde sam videla ovakav oblik minđuša. Razlikuju se što su napravljene od finog porcelana i keramike, presvučene pozlatom od 24k zlata.


Na njihovom Instagram profilu možete videti druge modele i boje ovih divnih i unikatnih minđuša. Tu su mermerno crne, bele , ali i šarene. Svako može pronaći Kalizi minđuše u svom stilu.

Ja sam dobila narandžaste minđuše. Na prvi pogled su mi bile neobične, nisam verovala da na ušima stoje tako lepo. Jednostavno ostave utisak. Ukoliko nosite samo ove minđuše, mislim da vam drugi nakit neće biti potreban jer su dosta upečatljive i upadljive.


Karakteristično za naranžastu boju je da kombinuje energiju crvene i sreću žute boje. Podseća na radost, sjaj sunca i tropsku toplinu. Ova boja simbolizuje entuzijazam, očaranost, sreću kreativnost, odlučnost, privlačnost, uspeh, ohrabrenje i podsticaj.

Narandžasta boja se koristi za privlačenje pažnje i isticanje najvažnijih elemenata vašeg dizajna. 


Zašto sam napisala činjenice o narandžastoj boji? Kako bih vam pokazala da svaki model Kalizi minđuša ima svoju priču i namenu.

Ovaj model pogodan je ukoliko želite da privučete pažnju svih ljudi oko vas. Verujem da ću minđuše lepo koristiti i nositi. 





Minđuše dolaze u prelepoj beloj kutijici na kojoj se nalazi logo brenda. Ukoliko želite da ih poklonite nekom, ova kutija će samo ulepšati celokupni utisak.


Uživajte u slikama koje sam napravila. Nadam se da vam se dopadaju. Trudim se da svaki predmet i proizvod što bolje fotografišem i na taj način prenesem lepotu predmeta uz pomoć fotografije.






Želela bih da se zahvalim brendu Kalizi što su mi poslali ove divne minđuše!

Zapratite ih na Instagramu:


Ukoliko se odlučite da poručite neki model minđuša, javite im se porukom u direct.

Da li vam se dopadaju minđuše? Pišite u komentarima

Do sledećeg posta, ljubi vas vaša...



  • Share:

You Might Also Like

3 коментара

  1. Prelepe minđuše!Fantastično si ih uklopila sa ogrlicama od ćilibara!Odlična kombinacija za ove letnje dane!Super!

    ReplyDelete
  2. Minđuše su apsolutno prelepe! Baš mi se dopadaju jer su nekako unikatne i samim tim prelepe. Rado bih ih nosila! 😊❤

    www.iammilitza.com

    ReplyDelete
  3. Mindjuse su zaista prelepe. Baš mi se dopadaju.

    ReplyDelete