Recenzija proizvoda brenda Dermix

By Aleksandra Popović - Monday, July 27, 2020



Zdravo! Dobrodošli nazad na moj blog! Za danas sam pripremila recenziju dva proizvoda brenda Dermix. Dobila sam ih prošli mesec i imala sam dovoljno vremena da ih isprobam i prenesem vam svoje detaljne utiske. 

Uživajte u postu i slikama! 

O brendu Dermix: 


Kompanija K.B.F.M. d.o.o. i njena sestra firma Dermatološki centar d.o.o. već više od deset godina se bave proizvodnjom preparata za svakodnevnu negu kože lica i tela kao i grupom proizvoda koji spadaju u pomoćna medicinska sredstva.

Svi naši proizvodi su kreirani u skladu sa najnovijim dostignućima i osnovnim principima naučne dermatologije. Proizvodi su razvrstani u dve kolekcije Dermix Skin Care i Dermix Medical Care. Dermix recepture su rezultat naučnog rada i dugogodišnjeg iskustva renomiranog Prof. dr M. Milojevića i naučnog tima naših kompanija. Stručnost ovog tima u oblasti kozmetske dermatologije i njihova posvećenost očuvanju zdrave i lepe kože garant su visokog kvaliteta i idealne sinergije sastojaka u Dermix preparatima.

Efikasnost formula i veliki broj zadovoljnih korisnika najbolji su pokazatelji trajnog poverenja u naše proizvode. Odaberite i Vi najbolje za Vašu kožu.

Inspirisan naukom, Dermix je sinonim za lepu i zdravu kožu!



Proizvodi koje sam dobila u paketu su Dermix makeup remover i Dermix hand and nail cream. Radovala sam se da isprobam oba proizvoda jer nikada ranije nisam imala prilike da koristim nešto od brenda Dermix. 

Dermix makeup remover


O proizvodu:

Dermix mleko za skidanje šminke efikasno uklanja šminku i vodootpornu maskaru ostavljajući kožu besprekorno čištom i nežnom. 

Način upotrebe:

Kožu prekrivenu šminkom navlažiti mlakom vodom. Jagodicama prstiju naneti makeup remover, otkloniti tuferom, potom oprati blagim sindetom. Kao sledeći korak preporučuje se dodatno čišćenje Dermix losionom. 

Dolazi u boci od 200ml.

Gde naručiti?

Dermix makeup remover možete naručiti preko njihovog sajta - https://www.dermix.rs/

Koja je cena?

Puna cena je 1090 dinara, trenutno je na popustu i cena je 817,50 dinara.


Moje mišljenje:

Kako sam počela da se šminkam, oduvek sam koristila mleko za skidanje šminke. Međutim, ni jedno mi nije odgovaralo. Jedno vreme sam koristila Avon mleko za skidanje šminke, ali su me oči peckale od njega i nisam smela da nastavim da ga koristim u tom delu. Želela sam da vidim da li će mi i ovo mleko za skidanje šminke izazvati bilo kakvu reakciju i nije. Jako lepo skida šminku i oči me nisu peckale kada sam skidala vodootpornu maskaru. Koristila sam ovo mleko kada sam imala jači puder i šminku na sebi. Jako sam zadovoljna i nastaviću da ga koristim. Ono što mi se dodatno dopalo je što ima malu pumpicu i dovoljno proizvoda stavi na tufer.

Moja ocena je 10.

Link na njihovom sajtu - ovde


Dermix hand and nail cream


O proizvodu:

Dermix hand and nail krema intenzivno neguje, hidrira kožu i utiče na regeneraciju nokatne ploče, dajući joj blistav izgled. Lako upija i ne ostavlja masni film, čini kožu dugotrajno mekom i nežnom.

Način upotrebe:

Koristiti jednom dnevno ili češće, po potrebi.

Dolazi u tubi od 75ml.

Gde kupiti?

Dermix hand and nails cream možete naručiti preko njihovog sajta - https://www.dermix.rs/

Koja je cena?

Cena Dermix hand and nail cream je 550 dinara, trenutno je akcija i cena je 412,50 dinara.


Moje mišljenje:

Nisam imala naviku da mažem kreme za ruke, ali u poslednje vreme ih dosta koristim. Nemam suve ruke, ali imam problem za zanokticama. Uvek su mi suve i stalno mažem kreme za ruke i ulje za zanoktice. Ova krema pomaže rukama i noktima. Ima blag miris, odmah upije nakon što se razmaže i nakon nje su ruke dosta mekane. Omekšala mi je i zanoktice. Jedna odlična krema, dolazi u divnom pakovanju koje je jako inovativno.

 Moja ocena je 10 i imate svu preporuku za ovu kremu.



Hvala brendu Dermix što su mi poslali paket sa njihovim proizvodima i time omogućili da ih isprobam. 

Zapratite ih na društvenim mrežama:

Instagram - dermix.rs

Facebook - dermix.rs

Dermix sajt - https://www.dermix.rs/

Da li ste čuli za brend Dermix? Ako jeste, šta ste isprobali?

Čitamo se u narednom postu, vaša...



  • Share:

You Might Also Like

6 коментара

  1. Koristila kremu za ruke,sve preporuke.Kako stalno perem ruke a zbog virusa i alkoholom koji isušuje kožu kao što to čine i ostali antibakterijski gelovi,ova krema mi je umirila ruke od iritacije,peckanja i pucanja.Treba voditi računa o koži ruku jer one kao i vrat pokazuju godine.Alex,slike su prelepe👌Svaka čast❤

    ReplyDelete
  2. Nisam čula, ali definitivno ću ga isprobati! :)


    onlymaja.blogspot.hr

    ReplyDelete
  3. Prvi put čujem za Dremix proizvode. Mlijeko za skidanje šminke bih voljela isprobati. Dobro odrađena recenzija. :)

    Savršen nered

    ReplyDelete
  4. Probala sam njihovo micelarno mleko kao i balzam za telo i moram priznati da mi mleko ne odgovara jer mislim da nije pogodno za moj kombinovan tip kože ali svakako odlično očisti kožu, dok mi se balzam baš dopada pa bih rado isprobala i ovu kremu za ruke. Odličan post, draga! ❤😊

    www.iammilitza.com

    ReplyDelete
  5. Oba proizvoda mi djeluju odlično i sjajno si ih opisala. Odlična recenzija.❤️

    ReplyDelete
  6. Imam iste proizvode i odlični su.

    ReplyDelete