Predstavljam vam brend Pero Kowalsky

By Aleksandra Popović - Tuesday, August 25, 2020


Zdravo! Dobrodošli nazad na moj blog. Nije me bilo par dana, uzela sam mali odmor i par dana samo čitala knjige, gledala serije i uživala. Kako bih nadoknadila postove koje nisam napisala ovih dana, donosim vam recenziju prirodnih sapuna brenda Pero Kowalsky. Uživajte u slikama i recenziji! 


O brendu Pero Kowalsky: 

Filozofija

Kowalsky je mala porodična radionica posvećena izradi isključivo ručno pravljenim, visokokvalitetnim zdravim i veganskim proizvodima za dobrobit celog tela - koji ce prirodnim putem hraniti vašu kožu i organizam, a ujedno biti i pogodni za životnu sredinu.

Proizvodnja

Za sada proizvodimo med, sapun i čaj. Sve procese u našoj proizvodnji radimo postepeno i sa puno ljubavi, sve je isključivo ručno brano, sušeno, miksovano, mešano, drvorezbareno i pakovano. Svi sastojci koje koristimo su organski i direkno sakupljani sa naših livada, šuma i divljih pašnjaka.

Naša priča

Nalazimo se na proplancima planine Rudnik, gde se generacijama unazad prenose recepture i procesi izrade proizvoda iz našeg asortimana. Za našu porodicu stvaranje prirodnih proizvoda je dužnost, u kojoj obavezno svi ucestvujemo, sa ciljem da napravimo sinergiju tradicionalnog i modernog pristupa vodjenja zdravog života.

Tradicionalne & Veganske recepture

Pored dedinih tradicionalnih recepata, mi unuci bavimo se razvijanjem veganskih proizvoda. Cilj nam je da našim radom učinimo okruženje zelenijim i brižnijim za okolinu.


Kowalsky Beli sapun i melem


Moje mišljenje:

Oduvek sam volela prirodne sapune i rado sam ih koristila. Sećam se da kada sam u osnovnoj školi išla na ekskurziju gde smo obilazili razne manastire, uvek bih kupila barem jedan prirodni sapun. To mi je ostalo u sećanju i kao jako lepa uspomena. Kada su mi stigli Pero Kowalksy sapuni, vratila sam se u to vreme i prisetila ekskurzija. Prvi sapun koji sam isprobala je običan beli sapun koji je i melem. Jako lepo miriše i odmah se prepoznaje da je ručno rađen. Oduševljena sam jer su divni ljudi iz radionice Kowalsky svaki sapun ručno napravili i pružili puno ljubavi u pravljenju istog.

Moja konačna ocena je 10. 




Kowalsky sapun i melem sa lavandom


Moje mišljenje:

Iako nisam veliki ljubitelj mirisa lavande, miris ovog sapuna mi se jako dopao. Uz pomoć ovog sapuna možete prati i svoje lice, ali i pilingovati telo. Nisam isprobala na licu, ali kao piling jesam. Dosta lepo pilinguje telo i nakon tuširanja koža je mekana i hidrirana. Kao i prošli sapun  i ovaj mi se dopao i konačna ocena je 10. Moja preporuka je da iako ne volite miris lavande kao ja, da date šansu ovom sapunu. Nećete zažaliti.





Kowalsky sapun i melem sa spanaćem


Moje mišljenje:

Do sada se nisam susrela sa sapunom od spanaća i jako me je zaintrigirao sam sapun. Miris  samog sapuna je dosta prijatan. Koristila sam ga za telo i nije mi isušio kožu, kao ni ostali sapuni koje sam isprobala. Mislim da je od svih, sapun sa spanaćem najbolji za telo. Konačna ocena je 10. Obavezno isprobajte ovaj sapun, nećete zažaliti. U pitanju je nešto inovativno na našem tržištu. Sapun je veganski. 





Kowalsky sapun i melem sa šargarepom 


Moje mišljenje:

Kowalsky sapun sa šargarepom je namenjem suvoj i osetljivoj koži. Napravljen je od sveže ceđenje šargarepe, sadrži i pet lekovitih ulja, obogaćen citrusom i aromom eteričnog ulja pomorandže. Ovaj sapun sam dala majci da isproba jer ima suvu i osetljivu kožu. Njeni utisci su pozitivni. Sapun jako lepo miriše, dosta je nežan prema koži i lepo je neguje. Konačna ocena je 10. Sapun je kao i prošli veganski. 



Želim da se zahvalim brendu Pero Kowalsky što su mi poslali paket sastavljen od četiri sapuna i time mi omogućili da ih isprobam i prenesem vam svoje utiske. 

Pero Kowalsky sajt - https://www.perokowalsky.rs/

Instagram - pero.kowalsky

Facebook - pero.kowalsky


Da li ste isprobali nešto od brenda Pero Kowalsky? Pišite u komentarima

Došla sam do kraja današnjeg posta. Nadam se da vam se dopao. Čitamo se uskoro. Voli vas vaša...




  • Share:

You Might Also Like

4 коментара

  1. Odlični su sapuni!Sve preporuke!

    ReplyDelete
  2. Predivna recenzija! Nisam nikada čula za ovaj brend i ako sam vrlo često na Rudniku gde imam vikendicu. Moraću da se raspitam o njima kada sledeći put budem išla tamo jer mi proizvodi deluju baš zanimljivo. Pogotovo sapun sa lavandom :)♥

    Milica's diary

    ReplyDelete
  3. Izgledaju jako dobro i zanimljivo! Super post!

    LIVING LIKE V

    ReplyDelete
  4. Izgledaju prelepo, svi do jednog! Baš mi se dopada to minimalističko pakovanje. 😊❤

    www.iammilitza.com

    ReplyDelete