Recenzija JJ losiona za negu lica

By Aleksandra Popović - Saturday, August 15, 2020


Zdravo! Dobrodošli nazad na moj blog! Nadam se da ste dobro i da uživate u ovom lepom danu. Nisam bila baš redovna što se tiče postova jer sam sređivala Instagram profil, od danas možete redovno očekivati postove, kao ranije. Za današnji post pripremila sam recenziju JJ losiona za negu lica. Imala sam vremena da isprobam ovaj divan proizvod i sada ću vam preneti svoje utiske, kao i upoznati vas sa samim brendom. Uživajte u današnjem postu.


Reči proizvođača: 

JJ losion služi za čišćenje lica i uklanjanje bubuljica, kao i normalizaciju rada lojnih žlezda, a namenjen je svima koji imaju problematičnu kožu, kao i za sve one koji svakodnevno brinu o zdravlju svoje kože. Potpomaže skupljanju pora izbacivajući masnoću na površinu kože.Takođe je posebno pogodan za uravnotežavanje rada lojnih žlezda lica u predelu “T” zone, a može se korisiti i u predelu vrata, dekoltea ili leđa. Isprobaj JJ losion i uvere se u njegovu delotvornost već posle nekoliko nanošenja!



Moje mišljenje:

Prošlog meseca poštar me je obradovao PR paketom brenda JJ losion, Oduševila sam se na koji način su upakovali i spremili sam paket. Sadržaj paketa je JJ losion, JJ šolja i peškir za lice, dobila sam i mali papir na kome sve piše o samom losionu i pravilnoj upotrebi istog. Odmah sam krenula sa isprobavanjem losiona. Radovala sam se da vidim da li će pomoći mojoj koži. Imam mešovit tip kože i problem sa potkožnim bubuljicama u predelu čela. Najveći problem mi je oduvek bila T-Zona jer se brzo prosijava, za to je kriv moj mešovit tip kože. Isprobala sam razne preparate koji su mi pomogli, ali ni jedan nije učinio da se T-Zona smiri i najbitnije da mi se povuku bubuljice sa čela. Rezultati su uglavnom bili kratkotrajni i nakon nekog vremena imala bih isti problem.


Moram priznati da je JJ losion bio moja poslednja nada da sredim T-Zonu i bubuljice. Pratila sam preporuke da prvo operem svoje lice, zatim nanesem JJ losion i nakon toga hidrantnu kremu. To sam radila svakodnevno dve nedelje i ujutru i uveče. Prvih par dana sam primetila da se moja T-Zone smirila, bubuljice su krenule postepeno da nestaju nakon sedam dana. Kada sam nanosila losion nisam imala nikakvo peckanje ili osećaj iritacije, to mi je bilo najbitnije jer imam jako nežan tip kože koji se brzo ucrveni ako koristim preparate koji mi ne odgovaraju.  


Nisam izbegavala hidrantnu kremu, preporučujem da to i vi ne radite. Vrlo je bitno pravilno hidrirati svoje lice, kako ono ne bi postalo suvo i grubo. Ne zaboravite i kremu sa SPF faktorom tokom dnevne varijante. 

Smatram da je JJ losion idealan odabir za osobe koje imaju problema sa bubuljicama i radom lojnih žležda na licu. Uz pomoć ovog losiona moje lice se smirilo, više nemam problema sa bubuljicama u predelu čela i moja T-Zona se znatno smirila. 

Moja konačna ocena je čista desetka i imate moje iskrene preporuke na ovaj preparat za negu lica. 




Svoj JJ losion možete naručiti preko njihovog zvaničnog sajta https://jjlosion.rs/

Iskoristite kod JJDANILEPOTE koji važi do 20.avgusta i možete dobiti 10% na kupovinu. 

Zapratite ih na Instagramu i pružite im podršku - jjlosion


Došli smo do kraja današnjeg posta, nadam se da vam se dopao. Pišite mi utiske o ovom postu u komentarima. Čitamo se uskoro sa novim postom, voli vas vaša...


  • Share:

You Might Also Like

6 коментара

  1. Odličan post!Svaka čast,uvek profesionalno odrađen,sa puno ljubavi!Prelepe slike,sviđa mi se šolja😊

    ReplyDelete
  2. Hello! it seems like an amazing
    product :)
    kisses sweetie!

    My blog - Lalabetterdayz

    ReplyDelete
  3. Odličan post. Pišeš odlične recenzije u kojima sve obuhvatiš i napišeš iskreno mišljenje.💓

    ReplyDelete
  4. Imam isti tip kože kao ti, baš nježna i osjetljiva. Mislim da bi ovaj proizvod i meni odgovarao, voljela bih ga isprobati. Super recenzija! xoxo

    LIVING LIKE V

    ReplyDelete
  5. Čula sam veoma pozitivne utiske vezane za ovaj proizvod, ali ga nisam probala.
    Drago mi je da si zadovoljna.

    ReplyDelete
  6. Super mi je ovaj set sa šoljom! 😊 Znaš i sama koliko volim taj losion i koliko mi je pomogao, on je jedan od proizvoda koji su mi pomogli da se rešim upornih pubertetskih bubuljica i akni tako da ga svima toplo preporučujem i drago mi je da se i tebi dopao. 😊

    ReplyDelete