Recenzija Clavis proizvoda / anafarm.rs

By Aleksandra Popović - Saturday, September 19, 2020

 


Zdravo! Dobrodošli nazad na moj blog! Nadam se da uživate u ovom lepom danu. Za danas donosim recenziju Clavis proizvoda koje možete kupiti na sajtu http://anafarm.rs/ . Uživajte u postu i slikama! 


Proizvodi koje ću vam danas predstaviti i recenzirati su:






O proizvodu:

Namenjeno je za svakodnevnu intezivnu negu svih tipova kože, dajući joj dugotrajnu hidratantnost i glatkoću. Sadrži vitamin E – snažni antioksidans, ekstrakte nevena i kantariona, bademovo ulje bogato mineralima i masnim kiselinama potrebnim za funkcionisanje ćelije kože 


Moje mišljenje:

Nikada ranije nisam isprobala ni jedan Clavis proizvod, ali sam čula dosta pozitivnih utisaka vezane za njih. Clavis mleko za telo jako lepo miriše. Dolazi u bočici od 250ml. Kada se nanese brzo upije. Koža je nakon ovog mleka hidrirana i mekana. Ukoliko imate suvi tip kože, možda će trebati malo više vremena da upije. Moj krajnji utisak je pozitivan i ocenu koju dajem je 10.

Link - OVDE






O proizvodu:

Clavis šampon KANTARION pripada grupi blagih šampona za svakodnevnu negu svih tipova kose i kože. Sadrži ekstrakt kantariona dobiven originalnom, vlastitom tehnologijom, koji kožu glave štiti od isušivnja sa blagim antibakterijskim dejstvom. Clavis šampon KANTARION sadrži i ulje pšeničnih klica, bogato vitaminom E – prirodnim antioksidansom, koje stimuliše regeneraciju kože glave, hraneći ujedno i koren dlake. Kosa posle pranja postaje sjajnija i lepršava. 


Moje mišljenje:

Clavis šampon sa kantarionom mi je postao za kratko vreme omiljeni šampon za kosu. Sa njim sam prala koren kose, ne i krajeve. Nije mi isušio kosu i sporije mi se mastila. Krajeve kose nisam prala iz razloga što sam ofarbana tj. imam balayage i plašila sam se da će mi isprati farbu. Međutim, odlično se pokazao i oduševljena sam. Imate moje preporuke za ovaj šampon. Ocena koju dajem je 10!

Link - OVDE 





O proizvodu:

Namenjen je za suvo pranje i dezinfekciju zdrave kože ruku, bez upotrebe sapuna i vode. Predstavlja vid prevencije i zaštite od bakterija i gljivica. Posebno je pogodan u slučajevima ograničenog pristupa vodi i sapunu kao što su škole, bolnice, vrtići, restorani, putovanja, radno mesto, kao i epidemiološka vanredna stanja. Bez osećaja lepljivih ruku nakon upotrebe. Koža ruku je čista, dezinfikovana i hidrirana. Nije potrebno dodatno ispiranje i brisanje. PT1 (Biocidni proizvod za ličnu higijenu ljudi).


Moje mišljenje:

Smatram da je svakome potreban jedan antibakterijski gel u torbi. Sada je higijena najvažnija i moramo čuvati svoje zdravlje. Clavis gel je pravo rešenje. Ja sam dobila pakovanje od 80ml, ali možete kupiti od 70 i 500ml. Postoje i boce od 1 i 5 litra. Cena je dosta pristupačna i zaista je svima ovo potrebno. Moja ocena je 10.

Link - OVDE





O parfemu:

Pripada mirisnoj grupi cvetno-voćnih parfema.

Pravi izbor za “casual” varijante. Parfem svežine, šarma i optimizma! Namenjen je vedrim osobama, osobama punim energije ili onima koji žele da postanu takvi! Naglašava žensku individualnost, postaje neprimetan deo Vašeg imidža.

Prelep u svojoj čistoti i svežini, a ujedno moderan i urban parfem. Napravljen je kao predivan spoj urbanog i prirodnog. Lagan, ali nikako dosadan, ima svoj karakter. Širi oko sebe optimizam pozitivnog mladalačkog entuzijazma i energije. Lagano i nežno Vas osvaja.

Počinje nenametljivo sa notom britanske suzdržanosti, ali ne toliko da bi Vas ohladio svojim neobičnim urbano-metalik notama, već Vas osvežava zahvaljujući dodatku prirodnih nota zelenog čaja i limuna.

Onda se pojavi cvetno srce od buketa prikladno ukomponovane frezije, ljubičice i irisa, šarmantno i prodorno, ali nikako teško, već prefinjeno i elegantno. Parfem je i dalje zadržao svoju svežinu, ali je zahvaljujući cvetnom srcu hladnoća zamenjena toplinom. Zagonentan i romantičan, nežno Vam otkriva tajne italijanskog šarma.

Baza ovog parfema je drvena, sa notama sandalovine, vanilije i mošusa. Vrlo postojan parfem. Nekoliko kapi ovog parfema i osetićete se sveže, veselo i potpuno opušteno.



Moje mišljenje:

Veliki sam ljubitelj cvetno-voćnih parfema. Smatram da su ovakvi parfemi idealni za svako godišnje doba. Mirisi koji preovladavaju su sandalovina i vanila. Ono što mi se dopada je to što je dugotrajan i što se oseća tokom celog dana, potrebno je par kapi. Ukoliko volite ovakve mirise, dopašće vam se ovaj parfem. Moja konačna ocena je 10! 

Link - OVDE





O proizvodu:

Losion za čišćenje kože lica i vrata na bazi ekstrakta mandarine, babasu ulja i ekstrakta iz kore drveta BoraČisti i otklanja višak masnoće i nečistoće sa lica. Pogodan je za uklanjanje čak i vodootporne šminke. Ne stvara mastan film na koži, brzo se upija i osvežava kožu. Namenjen je svim tipovima kože, jednostavno se nanosi, a kožu ostavlja čistom i nežnom. Losion ne isušuje kožu, neguje je i donosi osećaj svežine i mekoće.


Moje mišljenje:

Moj tip kože je normalan do mešovit. Ovaj losion sam koristila za skidanje šminke. Imam vodootporan ajlajner koji se jako teško skida i želela sam da vidim kako ovaj losion skida šminku. Moj krajnji utisak je da jako lepo skida svu čak i vodootpornu šminku. Koža je nakon losiona mekana i sveža. Dopada mi se i to što hidirira, a ne isušuje kožu. Međutim, kada sam probala da ga koristim kao losion izazvao mi je par bubuljica, pa ću ga koristiti samo kada skidam maskaru ili ajlajner. Moja konačna ocena je 8,5. 

Link - OVDE

Želim da se zahvalim Anafarmu što su mi poslali paket Clavis proizvoda i time mi omogućili da ih isprobam i prenesem vam svoje utiske. Na njihovoj stranici pored brenda Clavis, imate još neke brendove koje možete pogledati.

Anafarm stranica - https://anafarm.rs/

Instagram - anafarm.rs

Došla sam do kraja današnjeg posta. Nadam se da vam se dopao, čitamo se uskoro. Voli vas vaša...





  • Share:

You Might Also Like

5 коментара

  1. Super izgledaju ovi proizvodi. Losion me je veoma zainteresovao. Super post.

    ReplyDelete
  2. Proizvodi mi djeluju odlično. Pogotovo bi mi koristio šampon sa kantarionom, jer si napisala da se kosa manje masti od njega. A parfem mi takođe djeluje odlično. Divan post. ❤️

    ReplyDelete
  3. Parfem zvuči super a i pakovanje mi se sviđa! Divan post! xoxo

    LIVING LIKE V

    ReplyDelete
  4. Nisam čula za ovaj brend, ali izgleda mi odlično. Ono što mi djeluje primamljivo jeste ovaj parfem ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ReplyDelete
  5. Upoznata sam I koristim proizvode Clavis za kucu I za licnu kozmetiku od 2018 godine. Od tada nemam alergijske reakcije na kozi.
    Odlicno proizvode,divnog prijatnig mirisa.Sredstva za odrzavanje podova, namestaja, kupatilo, pranje posudja, Kreme za lice, za umorne noge, reumax, tecni sapun, sredstvo za fleke, sve sjajni proizvode.

    ReplyDelete