Predstavljam brend Myranova

By Aleksandra Popović - Monday, March 22, 2021

 


Zdravo! Želim vam lep početak radne nedelje. Za danas vam predstavljam brend Myranova. Na testiranje sam dobila pet spreja za dezinfekciju ruku, pa vam prenosim u ovom postu svoje utiske. Uživajte.


O brendu Myranova:

Profesionalnom aromatizacijom prostora bavimo se 5 godina i za to vreme postali lider na nasem trzistu. Na teritoriji Srbije u svakom velekom gradu gradu imamo predstavnika ili distributra. Postali smo najzastupljenija firma sa silikonskim osvezivacima. Imamo oko 5.000 zadovoljnih korisnika gde spadaju ugostiteljski objekati, prodavnice obuce i odece, trzni centri, pumpe, bolnice, kladionice, javne ustanove, teretane i spa centri. Odlikuje nas kvalitet proizvoda, brz odgovor za isporuku, fantastican odnos cene i kvaliteta. Direktni smo uvoznici i saradjujemo sa kompanija iz 5 zemalja Sveta.


Misija brenda Myranova:

Kroz misiju stici do nase vizije nasa kompanija celo poslovanje je svela na jednu recenicu "Mi nasim klijentima ne prodajemo robu, nego iskrenim odnosom gradimo partnersko poslovanje". U cilju partnerskog odnosa doci do zadovoljstva trecih lica velikom paletom adekvatnih i odgovarajucihmirisnih nota i velikoom i razgranatom mrezom nase tehnicke sluzbe odgovaramo na sve zahteve.

Vizija brenda Myranova:

Kompanija Myranova zeli da postane lider na teritoriji Balkana u oblasti aromatizacije prostora preko Srbije kao regionalnog centra. Tezimo uspostavljanju svetskih standardna i trendova. Plan je da napravimo jos novih brendova i zastupamo ostale svetske kompanije.




Na testiranje sam dobila pet spreja. Prvo što sam primetila jesu pakovanja. Jako su moderna i inovativna. Nisam do sada videla ovako lepa pakovanja sprejeva za dezinfekciju ruku.
Ono što ovaj brend izdvaja u odnosu na druge je što svaki sprej miriše. Navikli smo da sprejevi mirišu uglavnom na alkohol i da isušuju ruke. 



Medjutim, sprejevi brenda Myranova osim što jako lepo mirišu, ne isušuju ruke! Da dobro ste čuli.
Koliko god puta dezinfikovali ruke, neće se osušiti. 

Izdvojila bih i što na svakom pakovanju je drugačija sličica. To čini ove sprejeve interesantnim i zanimljivim.



Sprejevi koje sam dobila mirišu na med i mleko, smuti sa jagodom, kajsiju, mint i okean. 
Dopada mi se što su i jako mali i praktični, pa staju u svaku torbu ili džep.


Kako je sada jako rizično vreme, moja preporuka je da uvek nosite sa sobom sprejeve za dezinfekciju ruku. Čuvajte svoje i zdravlje vaših bližnjih. 


Više informacija o preparatima brenda Myranova pronađite na njihovom sajtu https://www.myranova.com/

Zapratite ih na Instagramu - /myranova_valjevo/

Došla sam do kraja današnjeg posta! Nadam se da vam se dopao. Čitamo se uskoro u novom postu. Voli vas vaša...



  • Share:

You Might Also Like

1 коментара

  1. Post je fenomenalan! Sve si tako divno opisala! Imam samo reči hvale, a ne sumnjam da su proizvodi super ❤

    ReplyDelete