Predstavljam Cupper, Isola Bio, All natural foods, Sonett, Lebensbaum proizvode

By Aleksandra Popović - Saturday, May 01, 2021


Zdravo! Dobrodošli nazad na moj blog! Danas vam predstavljam proizvode brendova Cupper, Isola Bio, All natural foods, Sonett i Lebensbaum. Na svom Instagram profilu sam postavljala recenzije ovih proizvoda, pa ste sigurno upoznati sa njima. Ukoliko niste pročitali neku recenziju, možete u sledećem postu. Uživajte.





Isola bio - soy barista


Za sve ljubitelje kafe predstavljam sojino mleko brenda Isola Bio.
U pitanju je napitak Soy barista.
Ovaj napitak je bez šećera, pun je proteinima i 100% je prirodan.

Moram priznati da do sada nisam probala sojino mleko. Nisam znala da li će mi se dopasti, ali ipak jeste. Ima jako prijatan ukus.
Tako da, ukoliko i vi niste ranije isprobali sojino mleko, ne trebate brinuti da vam se neće dopasti. Ukus je malo drugačiji od kravljeg mleka.

Njihove proizvode možete pronaći u Idea i Idea organic radnjama, Merkator hipermarketima, bolje snabdevenim Maxi radnjama, Univerexportu, Rodi, Veru, Gomexu, Dm-u, Aksa decijim radnjama, Mol i Nis benzinskim stanicama kao i u pojedinim zdravim hranama (Just organic, Demetrin vrt, Bioorganic, Curcuma Vracar..)

Isprobajte Soy barista napitak i učinite vašu kafu boljom


Cupper čajevi


Da li ste ljubitelji čajeva? Ukoliko jeste preporučila bih vam Cupper čajeve. Pakovanje je veoma inovativno i drugačije i ističe se u odnosu na ostale. Ukus i miris čajeva je divan. Čaj sa jagodom i vanilom ima intenzivan i jak miris i ukus. Isto važi i za čaj sa limunom. U pakovanju dobijate 20 kesica. Dobila sam i prelepu šolju, koja je za poneti i koja drži toplotu. Tako da, kada god negde krenem mogu da ponesem omiljeni Cupper čaj.






All natural foods - čips od slatke jabuke


 Na slici možete videti All natural foods čips od slatke jabuke. Ukoliko ste ljubitelj zdravih grickalica, verujem da bi vam se ovo dopalo.
Čips je 100% organski i ne trebate brinuti o štetnim sastojcima!

U ponudi imaju čips i od kiselkaste jabuke. Pa svako može da izabere varijantu koja mu više odgovara.

Prodajna mesta: Idea, Univerexport, DM , Roda hipermarket, Maxi, Vero, Just organic i Bio spajz zdravim hranama.







Bjorg vafl 


Mislim da ste čuli do sada za Bjorg vafl sa medom. Predivnog je ukusa! Odmah mi se dopao! Najviše volim da ga jedem uz kafu, čaj ili kao zamena za doručak, ukoliko sam u žurbi.





Ceo plod kardamoma - Lebensbaum 


Kardamon podstiče metabolizam i time: poboljšava varenje, ublažava nadutost, grčeve, bolove u stomaku, žgaravicu i mučninu. Prstohvat kardamona može pomoći u sprečavanju mučnine i povraćanja.

Dobar je diuretik, pa je koristan kod problema urinarnog trakta. Takođe, čisti bubrege i smanjuje visok krvni pritisak.

Pomaže u detoksikaciji organizma, a posebno se preporučuje osobama koje preterano konzumiraju kafu.

Često se koristi kod infekcije zuba i desni. Kardamon je jedan od najboljih izvora cineola – jak antiseptik, koji ubija bakterije odgovorne za loš zadah. Žvakanje kardamona čini zadah slatkim i svežim, a takođe izbeljuje zube.


Sonett sapun


Poslednji proizvod koji ću vam predstaviti je brenda Sonett. U pitanju je dečiji sapun od nevena. Pogodan je za lice, ruke, telo. Napravljen je od 100% posto organskih, sertifikovanih biljnih ulja.
Iako je sapun namenjen deci, isprobala sam ga i dopao mi se. Ne isušuje ruke i divnog je mirisa. Imate sve preporuke


Za više informacija posetite - https://www.akorndistribution.com/


Došla sam do kraja današnjeg posta. Nadam se da vam se dopao. Čitamo se uskoro... 



  • Share:

You Might Also Like

1 коментара

  1. Sojino mleko je odlično, po tvojoj preporuci sam ga kupila i nisam se pokajala! Sigurno ću isprobati i ostale proizvode jer sam oduševljena zaista. Hvala ti puno!

    ReplyDelete