Predstavljam vam domaći brend Chez Pierre

By Aleksandra Popović - Saturday, April 10, 2021


Zdravo! Dobrodošli nazad na moj blog! Današnji post posvećen je brendu Chez Pierre. Na mom instagram profilu ste imali priliku da čitate recenzije preparata ovog brenda. Ukoliko ste neku recenziju propustili, možete je pročitati u ovom postu.



O brendu Chez Pierre:

Chezpierre je osnovan 1994 u Srbiji. Ovo je naš porodični biznis. Osim parfema mi proizvodimo i kozmetičke proizvode koje prodajemo kao naš brend u Srbiji

Naši proizvodi su napravljeni s ljubavlju. Svaka porudzbina prolazi kroz specijalni tretman i sve je ručno radjeno. Naš cilj je da proširimo biznis kroz Evropu i jednog dana kroz ceo Svet


Veneta parfem


@chezpierrenis bavi se proizvodnjom prirodne kozmetike ali i parfema. Svaki parfem možete prilagoditi sebi, materijal ambalaže(staklo ili plastika), koliko ml želite i koju jačinu parfema želite. 

Parfem sa slike se zove Veneta i on je sličan Gulity parfemu. 

Dopao mi se miris Veneta parfema, dugo se zadržava na koži i smatram da je idealan za letnji period. 

Moja konačna ocena je 10!

Na njihovom sajtu možete pogledati ostale parfeme koje nude.



Lotosova krema za lice





U pitanju je hidrantna, neutralna, vitaminska krema za negu lica. Namenjena je svim tipovima kože i dolazi u pakovanju od 30ml. Miriše na Lotosov cvet, što mi se jako dopalo. Kada se nanese na lice potrebno je par minuta da je koža lepo upije. Kao što proizvodjač kaže, lepo mi je hidrirala kožu. Nisam imala nikakve neželjene efekte. Krema može biti odlična zamena za prajmer, lepo bi pripremila lice za puder. Moja konačna ocena je 10! 


Sunđer masažer za kupanje





U pitanju je proizvod koji nežno neguje i masira kožu. Miris ovog sapuna je breskva! Kako je to moje omiljeno voće i miris, oduševila sam se! 

Sapun divno peni i što je najbitnije ne isušuje nego hidrira kožu. Namenjen je svim tipovima kože! Moja konačna ocena je 10! 




Bomba i so za kupanje






@chezpierrenis nudi širok izbor soli i bombi za kupanje. 

Na slici možete videti bombu za kupanje sa čokoladom i so za kupanje sa lavandom.


Dovoljno je da bombu za kupanje spustite u toplu vodu i na vama je da uživate. Bomba za kupanje brenda Chez Pierre jako lepo miriše.l i sadrži morsku so i bademovo ulje. Neguje kožu i nakon kupke koža je sveža i hidrirana. 


So za kupanje sa lavandom idealna je za opuštanje i hidrataciju kože. U vodu se sipaju dve supene kašike soli. Ne trebate koristiti nikakve kupke ukoliko koristite so. Miris lavande opušta i idealan je ukoliko želite da se opustite posle napornog dana.



Posetite Chez Pierre sajt i pogledajte njihovu ponudu - https://chezpierre.rs/



Nadam se da vam se današnji post dopao. Čitamo se uskoro u narednom. Voli vas vaša..



  • Share:

You Might Also Like

0 коментара