Recenzija Yodometics preparata

By Aleksandra Popović - Saturday, June 05, 2021


Zdravo! Dobrodošli nazad na moj blog! Nisam toliko aktivna na blogu i Instagramu jer imam obaveze, ali uskoro se vraćam aktivnom pisanju recenzija. Današnja tema posta je brend Yodometics. Ukoliko niste do sada čuli za ovaj brend i njihove preparate, ovo je pravi post za vas.

O brendu Yodometics:

Pre tri godine, sibirski naučnici iz oblasti biohemije su iskoristili svetsku metodu i najbolja otkrića i dopunili ih svojim idejama, Altajskim biljkama – stvorili su liniju čiste i prirodne kozmetike za negu i rast kose.

Naučnicima je bio cilj da stvore nešto veoma korisno, ne samo zbog lepote, već i zdravlja. Zato su proizvodi YODOMETICS – najpre kosmoceutika, a ne samo kozmetika.

Linija proizvoda YODOMETICS sa morskim jodom, algama, altajskim biljkama i PEPTIDNIM KOMPLEKSIMA su suština organske kozmetičke proizvodnje, najnovijih naučnih dostignuća i svetskih otkrića u oblasti kozmetologije.

 Emuluzija za obrve i trepavice 


O proizvodu:

Lagana emuluzija boje morskih talasa, namenjena za negu obrva i trepavica, obezbeđuje brži rast i debljinu. Emuluzija za rast trepavica i obrva sadrži kompleks Capixyl. 

Primena:

Četkicom nežno naneti serum na zonu korena trepavica ili obrva. Nanosi se dva puta dnevno. 

Mišljenje: 

Sa obzirom da moja majka ima autoimunu bolest štitne žlezde, dala sam njoj da isproba ovaj serum za rast obrva, jer je jedna od nuspojava njene bolesti razređivanje obrva. Koristeći ovaj serum dobila je izvrsne rezultate i jako je zadovoljna. Obrve su počele da joj rastu na mestima na kojima su se proredile. Ocenu koju bi dala za ovaj serum je 10+!



Hidrofilno ulje za kosu


O proizvodu:

    Nežno hidrofilno ulje predstavlja jedinstveni kompleks morskih ulja altajskih trava, ekstrakt morskih algi zostera i joda. Obnavlja strukturu i daje sjaj kosi, hrani kožu glave, otklanja perut i bori se sa rascvetalim krajevima, jača koren kose i podpomaže rastu kose.

Primena: 

Manju količinu ulja naneti na kožu glave i po celoj dužini kose, posebno naneti na krajeve. Za postizanje najboljeg efekta možete pokriti glavu peškirom ili prozirnom folijom. Držati 30-40min. 

Mišljenje:

Kao što znate, svakoj kosi je potrebna nega. Treba se posvetiti nezi kose, posebno onoj koja je hemijski tretirana(farba, blanš...)
Ovo ulje dubinski hidrira kosu, vraća joj jačinu, sjaj i izdržljivost, pa kosa izgleda zdravo i kvalitetno. Kosa mi je skoro pa kao pre farbanja. Tretman koristim samo jednom nedeljno, kada imam vremena.

Maska za kosu


O proizvodu:

Neutralni sastav maske aktivno leči i hrani koren glave, deluje u jačanju korena glave i povećava gustinu i debljinu dlake. Ulje, vitamini i makroelementi toniraju kožu glave, bore se protiv peruti i aktiviraju uspavane folikule dlake. 

Primena:

Malu količinu maske naneti oko korena i na temen glave. Držati 15- 20 minuta. 

Mišljenju:

Kao i ulje i maska je fantastična. Dala je sjaj mojoj kosi i učinila je jačom. Međutim, ove preparate ne koristim često jer imam ravnu, tanku svilenkastu kosu i nije preporučljivo jer mi se kosa brže masti. Pa zbog toga koristim masku, kao i ulje jednom nedeljno. Ukoliko imate gustu ili kovrdžavu kosu, možete koristiti dva puta nedeljno. 



Maska za lice


O proizvodu: 

Maska je stvorena na prirodnom biljnom emulgatoru od masline. Pruža efekat zatezanja i podmlađivanja zahvaljujući botok peptidu i apitoksin pčelinjem otrovu u sastavu. Maska daje efekat opuštanja mišića lica. Može se koristi dva do tri puta nedeljno. Masku treba držati 15-20min.


Ne zaboravite da zapratite Yodometics na IG - /yodometics_serbia/

Došla sam do kraja današnjeg posta. Prenela sam vam svoje i mamine utiske za tri Yodometics preparata, masku za lice nisam isprobala pa sam vam samo napisala nešto više o njoj.
Do sledećeg posta, voli vas vaša...


  • Share:

You Might Also Like

0 коментара