Haul | Dresslink,Born Pretty Store,SheIn

By Aleksandra Popović - Saturday, October 01, 2016



Zdravo! Posle dužeg vremena konačno pišem post. Krenula sam u srednju školu to jest gimnaziju i sada su svi profesori krenuli da pitaju i daju testove tako da nisam imala vremena za blogovanje i pisanje postova. Rekla sam da će postovi izlaziti subotom ,ne znam koliko ću to obećanje da ispunim. Mnogo mi je žao što ću biti neredovna ,ali mislim da je bolje da sada dobijem dobre ocene i da onda se tek vratim blogovanju. Za danas sam vam pripremila haul sa tri sajta. Slike su mi u kompujteru stajale 5. dana i nikako nisam uspela da napišem post. Sada ću vam pokazati šta sam to naručila.




DRESSLINK


Moja omiljena stvar iz ovog paketa jeste ranac. Jedva sam čekala da mi stigne ,kada sam naručivala na sajtu su bili jako veliki popusti i iskoristila sam priliku da naručim ranac. Moja boja je tamno siva ,ali imate još u crnoj ,sivoj i braon boji ( meni izgleda ono kao da je roze ). Nosila sam ga par puta i odlične je veličine ,plašila sam da će da mi bude mali ali knjige su mi taman dobre veličine i sve je lepo stalo. Plus ovaj zadžepak koji je dosta velik i puno toga može da stane.

Link ranca : https://goo.gl/qBlrH5




Tu je još par stvari ,među njima je ova četka za konturisanje. Naručila sam je zbog bronzera iako mislim da je ovo za kremaste konture. Odlično radi svoj posao i dosta sam zadovoljna. Dlake ne otpadaju što joj kod mene daje još jedan plus.

Link četke : https://goo.gl/jE1xuy



Zatim ,ova ogrlica mi je na slici delovala preslatko. Mislila sam da je ovaj privezak manji i da će biti odličan za nošenje. Kada mi je stigao prvo što mi se nije dopalo je to što je prevelik ,još je i pola lanca bilo pokidano. Ništa od ove ogrlice ,ali ovaj privezak mogu da koristim da nešto ukrasim.

Link ogrlice : https://goo.gl/fFiEzw





Poslednja stvar sa Dresslink-a je ovaj mat sjaj. Mogu reći da je ovo kopija Golden Rose Longlasting sjaja ( odradiću recenziju ) . Pakovanje je dosta slično ,pigmentacija je odlična . Ono što mi se uopšte ne dopada je to što ovaj karmin neće da se skine sa usana . Pola micelarne sam potrošila kako bih ga skinula. Zaista ovo ne preporučujem jer svašta može usnama da se dogodi. Inače ,ovo je broj 07.


Link sjaja : https://goo.gl/PrAxON



BORN PRETTY STORE


Sledeći sajt je Born Pretty Store ,stvarima sam prilično zadovoljna. Naručila sam uglavnom stvarčice za školu i organizaciju.


Samo da napomenem ako na nekim slikama izgleda kao da mi je sto prljav ,nije. Samo je mnogo star pa se uništio. Prva stvarčica je ovaj preslatki mali notes , očekivala da će ovo da bude A4 formata ,ali nema veze. Ja sam već u njemu organizovala svoje obaveze i školske testove i ispitivanja. Dosta je sladak i praktičan.



Sledeća stvar su ovi stikeri .ja sam njima oduševljena. Svuda sam ih već polepila i mnogo mi se dopadaju. Uglavnom imate kao ovaj manji stiker gde možete da zapišete nešto i ove malecke. Savršeni su *-* .



Oduvek sam želela da imam ovako mali nedeljni planer i konačno sam ga dobila. Zapisivaću stvari koje su mi obavezne tokom nedelje jer sam ja uglavnom zaboravna osoba. 




Poslednja stvar je ovaj sjaj. Viđala sam ga na puno blogova i odlučila da ga naručim i isprobam. Dosta je pigmentovan i boja je prelepa nude nijansa ,ali i on neće da se skine bez malo truda. Ovaj se lakše skida nego prethodni tako da imam pozitivnije mišljenje o njemu.



SheIn


Očekivala sam da će ranac biti jako mali i da mi ništa neće stati unutra. Dosta sam pogrešila i mogu reći da mi je ovo jedan od omiljenih rančeva ,dublji je nego prethodni i veći. Ima veći zadžepak pa ču ja naravno moći da stvaljam puno stvari unutra. Uskoro izlazi poseban post sa ovim rancem pa neću sada puno da pričam.


Link ranca : https://goo.gl/wX0PDQ



To bi bilo to što se tiče današnjeg posta ,sutra ja snepujem na profilu bloggersbalkan. Dođite da se družimo <3 . Ljubim vas!


  • Share:

You Might Also Like

11 коментара

  1. Divne stvarcice si porucila,najvise mi se svidja izbor sa born pretty store sajta,ja ovo nisam vidjala na tom sajtu i stvarno sam odusevljena.Obozavam ove notes,kao i lepljive papirice,nedeljni planer je presladaak,definitivno cu sve to poruciti sledeci put,sad sam vec sve porucila :/

    ReplyDelete
  2. Predivne stvarcice si kupila! Odusevili su me ovi rancici za skolu, nekako su skroz u mom fazonu. Steta zbog lancica i matt karmina, jako su lepe boje, prave jesenje. Suuper post! :*

    http://dearmissmodern.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  3. Divan haul! :)
    Najviše mi se sviđa ranac sa Dresslink-a i ove preslatke stvarčice sa Born Pretty Store-a.

    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  4. Odlicne stvari si narucila, ruksaci su preslatki i jako mi se svidaju nijanse ruzeva 😊❤️

    http://blogbysanja.blogspot.hr/2016/09/zaful-haul.html

    ReplyDelete
  5. Predivan haul.Najviše mi se sviđa ranac.
    http://xsmallworldoffantasyx.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  6. Baš mi je žao zbog ogrlice, izgleda interesantno. Uglavnom, sve stvari su super. Stikeri su prekul, a nedeljni planer bi i meni dobro došao. :)

    The Fashion Spell | YouTube

    ReplyDelete
  7. Ruksaci su predivni! Notes i ovaj rokovnik su prekjutt! Nijanse ruževa su baš lijepe, ma skraćeno oduševljena sam!!

    Fantastiko World

    ReplyDelete
  8. Rancevi su vrh stvarnooo! ♥

    GIVEAWAY → fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Super haul! Bas su lepe stvarcuce, pogptovo rancevii i skolski pribor :D
    Poseti:Teen Queen

    ReplyDelete
  10. Boja sjaja je prelepa, bas mi je krivo sto se tice kvaliteta i skidanja. :/

    ReplyDelete
  11. Ranac je definitivno najbolji u paketu. Mislim da ću naručiti isti. ♥

    aminique.blogspot.com

    ReplyDelete