Recenzija GALAFARM proizvoda

By Aleksandra Popović - Wednesday, June 03, 2020



Zdravo svima! Dobrodošli nazad na moj blog! Za današnji post sam pripremila recenziju GALAFARM proizvoda. Prošle nedelje mi je stigao njihov paket i imala sam dovoljno vremena da sve isprobam. Preneću vam sada svoje utiske, uživajte u postu.



Prvo što me je odmah oduševilo su poruke koje su stigle uz paket. Baš su me obradovale i mnogo mi se dopada ova ideja i način na koji pakuju svoje proizvode. Stiglo mi je u slatkoj kutiji na kojoj je nalepnica njihovog brenda. Kada otvorite kutiju možete videti njihove društvene mreže, preko kojih možete da poručite svoje proizvode.



Sadržaj paketa:

-Sensilis kokosovo ulje
 
-Pantenol u spreju 5%

-Sensilis Germogal gel za ruke


-Sensilis kokosovo ulje- 




Reč brenda:

Sensilis kokosovo ulje štiti kožu od štetnih sunčevih zraka i smiruje kožu nakon predugog izlaganja suncu. Posebno se preporučuje za negu suve i osetljive kože. Koži vraća vlažnost i elastičnost čime usporava njeno starenje i održava je mekom i glatkom. Kokosovo ulje smiruje nadraženu kožu glave, pomaže pri otklanjanju peruti, neguje oštećenu kožu, ojačava koren kose i daje joj sjaj i volumen i vitalnost. Masažom kože glave sa kokosovim uljem poboljšava se prokrvljenost kože i ishrana korena glave, što prirodno utiče na rast kose.

Način upotrebe:

Sensilis kokosovo ulje je u čvrstom stanju na sobnoj temperaturi. Pre korišćenja staviti bočicu u toplu vodu na oko 3 minuta kako bi se ulje rastopilo i bilo spremno za upotrebu. 

    Kosa; Naneti nežnom masažom na suvu kosu i kožu glave. Ostaviti da stoji oko 30 minuta, a potom oprati blagim šamponom.

Koža: Nanosi se u tankom sloju i nežno masira, 1 do 2 puta dnevno. 

Moje mišljenje:  

Ovo je bio prvi put kako koristim kokosovo ulje. Čula sam dosta pozitivnih komentara, recepata sa kokosovim uljem koji pomažu kosi i koži. Za prvi put sam nanela dosta malo ulja jer nisam znala da li ću uspeti da ga isperem. Sa šamponom sa koprivom sam isprala ulje, naravno pre toga sam ga držala na kosi kao što je napisano, oko 30 minuta. Za prvi put kosa mi je mekana, videću kako će biti nadalje. Za sada imam pozitivni utisak. 


-Pantenol u spreju 5%-  



Reč brenda:

Silk pantenol sprej 5% pomaže pri obnavljanju kože i održavanju njene prirodne vlažnosti i elastičnosti, posebno pri izlaganju sunčevim zracima. Smiruje i omekšava kožu posle brijanja ili depilacije. Preporučuje se i za negu suve i oštećenje kose. Naprskati ravnomerno, nekoliko puta dnevno ili po potrebi. Ne ispirati! 

Moje mišljenje;

Oduševljena sam Pantenol sprejom. Koristila sam ga i ujutru i uveče na čistu kožu lica. Zaista mi smiruje bubuljice i lice mi ostaje hidrirano. Obično posle spreja nanosim svoju dnevnu kremu. Danas sam ga nanela i na kosu, videću da li će biti neke razlike. Imate sve moje preporuke za ovaj sprej i smatram da bi trebalo da ga imate u svojoj kolekciji.  


-Sensilis Germogal gel za čišćenje ruku- 


Reč brenda: 

Pomaže pri uništavanju bakterija, gljivica i virusa na koži čime se smanjuje rizik od pojave infekcija. 

Moje mišljenje: 

Poslednja stvar u paketu je gel za ruke. Ovo će mi dosta biti korisno jer je higijena sada najvažnija. Nosiću ga u torbici jer je bočica dosta mala i praktična. Svakome treba gel za dezinfekciju ruku.

Hvala Galafarmu na divnom paketu. Njihove društvene mreže možete videti na jednoj od slika. Zapratite ih i pružite im podršku. 

Da li vam se dopadaju proizvodi? Da li ste čuli za brend Galafarm?
Pišite u komentarima



  • Share:

You Might Also Like

15 коментара

  1. Odličan post draga!Proizvodi su zaista zanimljivi,i posebno mi je drago da si probala kokosovo ulje jer sam koristila baš Sensilis i odlicno mi se pokazalo!
    Divan post❤️
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete
  2. Kokosovo ulje je dobro za skoro sve. 😊 I pre svega što ima taj predivan miris. Super post. 😘

    ReplyDelete
  3. Kokosovo ulje je dobro za skoro sve. Ja taj miris obozavam. 😊 Super post 😘

    ReplyDelete
  4. Kokosovo ulje je dobro za skoro sve, a miris bozanstven. Super post 😘

    ReplyDelete
  5. Super post, ovo kokosovo ulje sam koristila 😊

    ReplyDelete
  6. Prvi put čujem za ovaj brend i ostavio mi je pozitivan utisak, barem tokom čitanja. Proizvodi mi djeluju okej i odlično si opisala njihovu svrhu i namjenu. Odličan post.❤️

    Sweet-dreams-14.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Nisam čula prije za ovaj brend. Predivan paketić su ti poslali i proizvodi izgledaju baš lijepo. Super post!

    LIVING LIKE V

    ReplyDelete
  8. Great post. Your blog has very cool content <3
    I am following you and invite you to me

    ReplyDelete
  9. Great post. Your blog has very cool content <3
    I am following you and invite you to me

    ReplyDelete
  10. Very nice hun! ;)

    Do you want to follow each other? I'm sure we have some great things to share!

    xxx

    missunderstoodstyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Proizvodi su baš primamljivi, a i ti si ih tako divno recenzirala i opisala da moram da ih dodam na listu za isprobavanje. ❤️

    The Fashion Spell | YouTube | Insta

    ReplyDelete
  12. Isto sam oduševljena kokosovim uljem, ali bih pored njega volela da isprobam i ovaj pantenol u spreju jer mi deluje odlično za moju kožu. Divna recenzija i volim kad sve ovako navedeš! 🤗

    www.iammilitza.com

    ReplyDelete
  13. Obožavam Galafarm proizvode. Jako povoljni, a odlični. Probala sam pantenol u spreju i super je. Preporučujem ti da probaš Sensils mleko za sunčanje.

    ReplyDelete
  14. Divan post. Moram da probam Pantenol sprej 🤗

    ReplyDelete
  15. Stvari zaista djeluju odlično. Nisam ih nikada probala, ali nadam se da ću imati prilike ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ReplyDelete