Predstavljam vam brend Divage

By Aleksandra Popović - Thursday, October 01, 2020


Zdravo! Želim vam lep početak oktobra. Nadam se da će ovaj mesec biti još bolji nego prethodni. Ovaj mesec ću započeti recenzijom kozmetike brenda Divage. Pre par nedelja sam dobila kutiju punu kozmetike i sada ću vam preneti svoje utiske. Uživajte u postu!


O brendu Divage:

Divage, brend šminke, parfema, proizvoda za negu kože i aksesoara izgradio je svoj identitet stavljajući akcenat na kvalitet svojih proizvoda, kreiranih, formulisanih i izrađenih u Italiji od strane najeminentnijih kompanija u ovom sektoru - sa izrazito lepim i raznobojnim asortimanom koji ispunjava široke i najzahtevnije zadatke. Veliki asortiman, svaki detalj, pogled i osećaj, visok kvalitet proizvoda i pažljivo odabrani mirisi čine Divage kao kvalifikovanog savetnika za lepotu koji je inspirisan dinamičnom ženom i ženom u trendu.

Tekuća kolekcija broji više od 450 referenci pokrivajući sve segmente šminke: oči, obrve, nokte, usne, lice, mirise i aksesoare i ima dve sezone godišnje, brojne nove proizvode i akcije na prodajnim mestima.

Strategija razvoja implementirana od strane kompanije koja je vlasnik brenda – Divage Fashion Srl - dovela je do velikog broja prodajnih mesta u Italiji za manje od dve godine. Divage Fashion, koji pripada važnoj ruskoj kompaniji, Evropskoj Uniji, takođe drži Divage i u ostatku sveta gde je već prisutan sa konsolidovanim poslovanjem u Portugaliji, Engleskoj, Francuskoj, Španiji, Saudijskoj Arabiji, Turskoj, Severnom Kipru, Poljskoj, Bugarskoj, Iranu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima…




Perlamour blusher pearls


O proizvodu:

DIVAGE Perlamour je rumenilo sa perlicama u dve nijanse, koje daje novi sjaj vašem licu i osvežava ten.
Perlamour sadrži mikro-čestice zlatnog sjaja koje daju poseban sjaj vašoj koži zbog jedinstvene kombinacije svetlosti i sjaja.
Pakovanje sadrži meku četku koja je jednostavna za upotrebu. Praktičan za upotrebu i jednostavan za nošenje, savršen je za brzu upotrebu i za malo osveženje kada vaše lice izgleda umorno i beživotno.
Dostupan u 4 različite nijanse.

Cena rumenila je 1270.40 dinara.


Moje mišljenje:

Prvo što bih želela da pohvalim jeste samo pakovanje ovog rumenila. Jako je lepo i dosta inovativno, do sada nisam videla nigde ovako interesantno pakovanje. Dobijate perlice tj. rumenilo i četku kojom možete nanositi proizvod na kožu. Postoje četiri različite nijanse. Ja sam dobila nijansu 903 Brown Rose. Što se tiče samog proizvoda, imam pozitivno mišljenje. Odlične je pigmentacije i jako lepo miriše. Ovo rumenilo ide na nijansu breskve i mislim da je idealno za svako godišnje doba. Ja volim najviše ovako neutralne nijanse rumenila i ovo će mi dobro služiti. Moja konačna ocena je 10.

Link - OVDE




Eyebrow styling kit 


O proizvodu:

Savršene obrve nisu nikada out. DIVAGE set za oblikovanje obrva je apsolutni must have koji garantuje savršeno oblikovane i uređene obrve uz nekoliko jednostavnih poteza. Set sadrži: Dve nijanse kompaktnog pudera svilenkaste teksture da savršeno popuni i definiše obrve; Dvostrani aplikator i četkicu. Dostupne su dve nijanse u zavisnosti od boje kose: paleta 01 za brinete i paleta 02 za svetlu i plavu kosu.

Cena ovog seta za obrve je 1577.60 dinara.


Moje mišljenje:

Oduvek sam više volela senke za obrve. Imam guste obrve i olovka mi nikada nije odgovarala. Meni je malo senke sasvim dovoljno, nekada je i ne stavljam. Postoje dve nijanse ovog seta, nijansa koju sam dobila je 01 Light Brown. U setu dobijate i četkicu i češalj za obrve. Paleta sadrži i ogledalo. Ukoliko ste ljubitelj senki za obrve, ovaj set je idealno rešenje za vas. Mislim da će mi dugo trajati jer ga neću aktivno koristiti, nego sa vremena na vreme. Moja konačna ocena je 10.

Link - OVDE



BB All in one


O proizvodu:

BB All In One je lak za nokte dizajniran za ojačavanje i ravnanje noktiju sa sjajnim efektom. Idealan je da uštedi vreme i učini manikr besprekornim. Specijalne karakteristike čine ovaj proizvod jedinstvenim: 3 u 1, baza za nokte, ojačivač i završni sloj. Kao baza neutrališe neravnine i priprema nokat za sledeći sloj laka. Istovremeno, daje zaštitni sloj i učvršćuje. A kao završni sloj pojačava boju laka i daje sjajni efekat.

Cena BB laka je 655.20 dinara.


Moje mišljenje:

Radovala sam se da isprobam ovaj BB lak. Volim ovakve lakove jer neguju nokte i kada se namažu lak se sporije skida. Nokti su mi trenutno u lošem stanju zbog gela koji sam imala, pa sam odlučila da mažem samo ovaj lak. Pomogao mi je i nokti mi se oporavljaju. Nisu više tanki kao što su bili. Moja majka ga je isprobala u kombinaciji sa lakom i na slikama možete videti kako to izgleda. Lak joj se sporije skida i oduševljena je. Moja konačna ocena je 10.

Link - OVDE



Crystal shine glossy lipstick


O proizvodu:

Crystal Shine je svilenkasti lagani ruž za usne. Zahvaljujući laganoj i glatkoj teksturi, Crystal Shine je jednostavan za nanošenje ostavljajući usne sjajnim. Crystal Shine daje visoki sjaj zahvaljujući sjajnim mikročesticama u svojoj formuli. Usne su glatke i hidrirane već nakon prvog nanošenja. Dostupan u 10 boja da ispuni sve Vaše zahteve.

Cena ovog karmina je 952.80 dinara.



Moje mišljenje:

Nisam se do sada susrela sa ovakvim karminom. Kada se nanese na usne hidrira ih i više podseća na sjaj za usne, nego na karmin. Međutim, jako mi se dopao. Idealan je za hladno vreme jer neguje i hidrira usne, plus daje blagi sjaj. Nijansa koju sam dobila je u broju 5. U pitanju je rozikasta boja.  Ukoliko volite ovakav tip karmina i ovaj karmin će vam se dopasti. Moja ocena je 10.

Link - OVDE




Velvet eye shadow 


O proizvodu:

Velvet je ekskluzivna formula mat senki za oči. Savršena za prirodni dnevni ili sofisticiran večernji izgled.
Njena neprozirna formula čini je idealnom čak i za problematičnu kožu.
Sjajni kapci? Nema problema. Velvet senka ih odmah matira i savršeno traje tokom celog dana.
Dostupna u 15 različitih nijansi, Velvet je savršen za sve koji sa avantursitičkim duhom uživaju u potrazi za bojama i pogodna je za sve prilike.

Cena ove senke za oči je 846.40 dinara.


Moje mišljenje:

Oduševila sam se Velvet senkom. Pigmentacija same senke je fenomenalna i nisam naišla na bolje pigmentovanu ljubičastu senku. Jedva čekam da je isprobam malo bolje i kreiram neki "makeup look". Nijansa ove divne senke je 7307 Deep Mauve. Ukoliko isprobate ove mono senke, nećete se pokajati nego oduševiti. Moja ocena je 10.

Link - OVDE




Vinyl gloss



O proizvodu:

Sanjate o glatkom i sjajnom efektu? Sjaj za usne Vinyl Gloss daje tvojim usnama sjaj kao nikada pre, čineći ih savršenim. Bez parabena. Ekskluzivna formula sadrži polimer i čestice gela koji daju usnama efekat laka. Njegova tekstura tvojim usnama daje osećaj punoće. Koristite ga za prirodan izgled ili preko karmina za sjajniji i upečatljiviji efekat.

Cena sjaja za usne je 740.80 dinara.


Moje mišljenje:

Odmah kada mi je stigao paket sam isprobala ovaj sjaj za usne. Inače, nisam ljubitelj sjajeva i do skoro nisam posedovala ni jedan. Međutim, ovaj sjaj mi se dopada. Daje blagi osećaj punoće kao što je i rečeno. Dopada mi se i to što sjaj nije mnogo lepljiv. Nijansa koju sam dobila je 3209 Nude. Moja ocena je 10.

Link - OVDE



Pastel olovka za usne 


O proizvodu:

Laka i jednostavna za blendanje, olovka za usne Pastel Lip ističe Vaše usne intenzivnom i definisanom linijom. Bez mrlja. Obogaćena jojobinim uljem, ekstraktom soje, aloja verom, vitaminom E i C, daje Vašim usnama dovoljnu količinu vlage. Pastel Lip olovka je dizajnirana tako da definiše usne sa lakoćom. Njen trouglasti oblik sprečava kotrljanje i padanje sa površine. Pastel je dosupna u 12 boja.

Cena olovke za usne je 528.80 dinara.


Moje mišljenje:

Kako bi svaki karmin lepše stajao, potrebna je dobra olovka za usne. Većina olovki koje sam isprobala su tvrde i ne blendaju se. Pastel olovka je predivne roze boje, pigmentacija je odlična i ono što je najbitnije je da se lako blenda i da nije tvrda. Olovku koju sam dobila je u nijansi 2202 Soft Rose. Moja ocena je 10.

Link - OVDE



Pastel olovka za oči


O proizvodu:

Pastel Eye Pencil olovka je mekana, lagana za blendanje i senčenje očiju sa određenom, preciznom linijom i bez mrlja. Zahvaljujući intenzivnoj pigmentaciji, odlična je za kreiranje sofisticiranog izgleda. Savršena linija nije nikada bila lakša!
Njena inovativna formula sadrži jojobino ulje, ekstrakt soje, aloe vera i vitamine C i E.
Njen specijalno dizajniran trouglasti oblik sprečava padanje sa površina: profesionalni šminkeri mogu da je ostave na svojoj radnoj površini, dok kod kuće možete da je stavite na svoj sto ili ormarić bez brige o tome da se otkotrlja.
Pastel Eye Pencil je savršena olovka za one koji vole da eksperimentišu sa bojama ili za one koji traže lak i brz izgled bez ugrožavanja originalnosti.

Cena olovke za oči je 528.80 dinara.


Moje mišljenje:

Od skoro sam počela da koristim plave olovke za oči. Dopada mi se što one jako otvore oko i učine šminku još boljom. Nijansa koju sam dobila je 3304 Blue. U pitanju je divna tamno plava nijansa. Ova olovka nije tvrda i lako se blenda. Moja ocena je 10.

Link - OVDE




Želim da se zahvalim brendu Divage na divnom paketu koji su mi poslali. Drago mi je što sam imala priliku da isprobam njihove proizvode i prenesem vam svoje utiske. 


Došla sam do kraja današnjeg posta. Uživajte u ostatku dana. Do sledećeg posta, voli vas vaša...








  • Share:

You Might Also Like

8 коментара

  1. Odlični proizvodi!Sve preporuke!

    ReplyDelete
  2. Divage je brend o kojem u zadnje vrijeme dosta slušam i čitam i koji mi se čini super! Divno si predstavila sve proizvode! xoxo

    LIVING LIKE V

    ReplyDelete
  3. Imala sam priliku da probam Divage proizvode i između ostalog i ovaj sjaj za usne. Baš mi se dopada. Divage generalno ima jako dobre proizvode, a preporučila bih ti da probaš skidač laka za nokte, kao i lakove.

    ReplyDelete
  4. Sjajan post! Posebno bih voljela da isprobam lak za nokte. Obozavam ih! :D

    https://alwaysbepositiveee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Oo ovom brendu sam čula samo riječi hvale. Zaista mi je drago pročitati i od tebe recenziju. Nadam se da ću i ja isprobati neke od ovih proizvoda ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ReplyDelete
  6. Čula sam za Divage i za sada je baš hvaljen, barem koliko sam ja upućena. Proizvodi mi djeluju odlično i drago mi je da su ti se dopali i da si našla nešto, čime si zadovoljna. ❤️

    ReplyDelete
  7. Svi proizvodi izgledaju i zvuče super, a znam da su određeni i fenomenalni jer ih imam i koristim. Treba post da napišem uskoro, pa ako te bude interesovalo moje mišljenje svrati na blog. :)

    The Fashion Spell | YouTube | Insta

    ReplyDelete
  8. I just found your blog. It's amazing.
    Follow for follow? I already follow you. <3

    Check my blog: salyaves.blogspot.com

    ReplyDelete