Small BPS Haul | #4

By Aleksandra Popović - Wednesday, February 15, 2017

Zdravo! Ovo je ujedno i poslednji haul post za prva dva meseca 2017. godine. U pitanju je haul sa sajta Born Pretty Store. Naručila sam samo dve stvari , i zbog toga će post biti manji. Da počnemo.
Prva stvar je ovaj set lupi za telefon. Kada stavite ovo na svoju kameru ona ima bolji kvalitet. Ovo iskreno ništa posebno nije. Više mi je za prednju kameru i to samo kada želite da se zabavite sa prijateljima i pravite smešne fotografije. Dobijete i ovu vrećicu pa nastavke možete nositi i kada putujete negde. Dobra stvar , ali ako mislite da ćete poboljšati rezoluciju slike nemojte da naručujete. 

Link - ovde/here


Poslednja stvar je ovaj balzam za usne. Naručila sam ga jer mi je ostalo par dolara , a i što da ga ne isprobam. Balzam podseća na EOS po pakovanju. Zove se Romantic Bear i miriše na ružu. Miris je predivan , međutim ako ga ne mažete dugo postane tvrd i to je najveća mana.


Link - ovde/hereTo bi bilo to za ovaj malo haul , čitamo se uskoro. Ljubim vas! • Share:

You Might Also Like

11 коментара

 1. Balzam za usne mi se jako sviđa. Cijeli post je jako ljep.

  http://stroongana.blogspot.hr/

  ReplyDelete
 2. Šteta zbog ovoga za kameru. Ali balzam mi izgleda baš slatko i dobar će biti i za dekoraciju :)

  MMara

  ReplyDelete
 3. Balzam izgleda jako lepo. Što se tiče ove prve stvarčice ne vidim za šta drugo služi ako ne poboljšava kvalitet. Ali kao što si rekla bila bi dobra zabava. Moram još jednom da pohvalim balzam jer sam imala prilike da ga jednom upotrebim.
  Novi post je na mom blogu: laAdda

  ReplyDelete
 4. Mene je jedno vreme baš zainteresovao taj predmet za telefon, ali sam onda čitala postove i gledala videe u kojima kažu da to nije korisno. Tako sam odustala od poručivanja.
  Super post, kao i uvek. :)

  NOVI POST → fashionholicyeahh.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Moram reci da je izbor stvari koje si narucila jako interesantan. Zao mi je sto ova lupa bas nije kao sto si ocekivala, iskreno i ja sam planirala da narucim ali zahvaljujuci tvojoj recenziji definitivno necu. Sve u semu odlican post.

  Gotičarka

  ReplyDelete
 6. Svidja mi se labelo!❤

  Posetite moj blog nova sam
  http://nensyssweetpage.blogspot.rs/?m=1

  ReplyDelete
 7. Divan haul ^_^ Pratim te, ako zelis poseti moj blog nova sam, pa ako ti se svidi zaprati ^_^ <3

  https://adrianafashionpuzzle.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 8. Super post i super da sada znam šta neću naručiti. <3

  http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

  ReplyDelete
 9. Divan post draga <3
  Pogledaj moj blog . Pišem o fashion,beauty i lifestyle temama .Bilo bi mi drago da zapratimo jedna drugu i uživamo u novim postovima ♥

  http://herecomesajla.blogspot.ba/

  ReplyDelete