Dresslily and Sammy Dress Haul | #1

By Aleksandra Popović - Friday, January 27, 2017


Zdravo! Konačno posle dužeg vremena novi post , zaista u srednjoj školi nije lako i zato nisam mogla  da pišem postove. Sada sam na raspustu i biće postova. Što tematskih , što raznoraznih haulova... Danas ću vam pokazati stvarčice koje sam naručila sa Dresslili i Sammy Dress sajta. Nadam se da ćete uživati u ovom postu!



Što se tiče Sammy Dress sajta , naručila sam stvari koje su bile na mojoj listi želja oduvek. Ja sam stvari naručila u periodu velikih popusta pa sam zato i mogla da nađem nešto lepo , a jeftino.




Imam zaista previše četkica i bio mi je potreban neki držač , negde gde će one koje su mi najpotrebnije biti na okupu. Našla sam ga , izgled je predivan i podseća na led . To mi se jako dopada , može da stane dosta četkica , što je odlično.

Link - ovde/here





Ovo sam jako dugo tražila i konačno sam ga našla , fiokice su dosta velike tako da može da stane šminka. Meni je sve stalo osim bronzera i paleta. Uz ove fioke dobićete i ovaj stalak gore za karmine i još po nešto. Ovaj organizator vredi naručiti , ali ako imate malo vise šminke , preporučujem dva.


Link - ovde/here




Ovo je i ujedno poslednja stvar sa ovog sajta. Ovu paleticu sam videla kod Jane Dačović čini mi se , delovala mi je dobro i zato sam naručila da je isprobam. Beli puder u kamenu je dobar i vrlo je sličan onom Essence puderu za fiksiranje , dok mi je bronzer tamniji. Međutim , ako ne stavite puno na četku izgledaće lepo na licu. Paleta nema neprijatan miris i preporučujem je svima.


Link - ovde/here



Sa ovog sajta sam naručila dosta stvari , stigle su mi relativno brzo. Bile su lepo upakovane i ništa nije bilo uništeno.





Uglavnom uvek zagubim svoje olovke za usne , ove sam naručila samo da isprobam. Pogadjate , oduševila sam se! Jako se lako nanose , u pakovanju dobijate 12. boja,

Link - ovde/here




Uvek mi se zagubi negde moj sunđečić za šminkanje , sada mi stoji uvek na stolu i ne može da padne. Odlična stvarčica.


Link - ovde/here






Kada sam ugledala ovu stranu četke , stranu koja može da očisti detaljno lice odmah sam je stavila u korpu. Dosta je kvalitetna , brzo se suši i lepo čisti lice. Preporuke!

Link - ovde/here




Ostalo mi je još par dolara i naišla sam na ovu ogrlicu. Slatka je , međutim jako se brzo zamrsi.

Link - ovde/here




Četkica nikada dosta , zar ne ? Ove četkice su dosta popularne i odlučila sam da ih isprobam. Odlične su , dosta mekane i mogu reći da su mi omiljene.

Link - ovde/here




U svojoj kolekciji nisam imala četkicu za hajlajter , ovu sam ubacila jer je bila jeftina. Dobra je , ali joj otpadaju dlake jako brzo. Mislim da neće da potraje dugo.

Link - ovde/here


-Satovi-


U poslednje vreme mnogo volim satove. Ova dva su mi se najviše dopala , vrlo su lepi i nosiću ih odmah kada im stavim baterije. Inače , oba dva su jako kvalitetno odrađena. Ovaj u boji kože je više za školu , dok je ovaj crni za izlaske jer može lepo da upotpuni kombinaciju.


Sat 1 - ovde/here
Sat 2 - ovde/here




Dobila sam puno preporuka za ovu četku , ne otpadaju joj dlake i postala mi je omiljena za nanošenje BB kreme. Odlično je urađena , sve preporuke. Ovo je i poslednja stvar sa ovog sajta.

Link - ovde/here




Nadam se da vam se post dopao , ostatak haula u sledećem postu!



  • Share:

You Might Also Like

10 коментара

  1. Sjajan post!Sve stvarčice su diivne!Mnogo lepo izgledaju!Nadam se da ćeš napisati recenziju olovaka za usta!Veoma interesantno izgledaju!Fotke su premoćne!♥♥♥

    HUGE GIVEAWAY/VELIKO NAGRAĐIVANJE JE NA MOM BLOGU,PA KAO ŽELIŠ POGLEDAJ!♥

    http://chelchiechelchie.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  2. Sve stvarčice su jako divne. Jako mi je drago što si se vratila. Oba sajta su predivna sa kvalitetnim stvarima, ali, nažalost, ja nisam imala prilike da naručujem sa ovih sajtova. Pratim te i bilo bi mi jako drago kada bi posetila moj blog, i ako ti se svidi komentarisala, ili se učlanila: laAdda

    ReplyDelete
  3. Woow! Jako mi se sviđaju stvari koje si naručila. Na tvome mjestu bih isto to naručila i vjerujem da su sve četkice jako kvalitetne i također ostale stvarčice *-*
    Ako hoćeš, bilo bi mi drago kada bi posjetila moj blog: This Is My Life

    ReplyDelete
  4. Sve stvarčice su jako ljepe, a o dosta njih sam čula jako dobre komentare. Paleta koju si vidjela kod Jane mi se najviše sviđa i ja sam baš gledala taj video u kojem je rekla da je paletica odlična. Nažalost nisam ju imala prilike isprobati.

    Posjeti moj blog bilo bi mi drago: https://stroongana.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  5. Odlične stranice, i proizvodi mi se čine jednako dobrima. Ove 'moderne' četkice mi se čine predobre. Još ih nisam imala priliku probati, ali stvarno se nadam da uskoro hoću.

    my-world-hanna.blogspot.hr

    ReplyDelete
  6. Toliko divnih stvarcica na jednom mestu.Sve izgleda predobro, a verujem i da je tako. ♥

    ReplyDelete
  7. Aleks draga, ovo je jedan od boljih haul postova koji sam ikad ačitala. Sve stvarčice su jako zanimljive, odličan izbor si napravila, oduševljena sam recenzijom.

    Gotičarka

    ReplyDelete
  8. Suoer post, jako mi se svidja tvoj izbor, posebno satovi i olovke za usne.

    Pratim te, pa ako zelis uzvrati! ❤

    https://aandymm.blogspot.rs

    ReplyDelete
  9. Poručila si super stvačice.Najviše mi se dopada paleta sa bronzerom i kamenim puderom i set četkica.Odličan post!

    littlebeautydreamer.blogspot.rs

    ReplyDelete
  10. Just great little things, I loved it all.
    I just follow the blog, follow back?
    Kisses
    http://virginiaferreira91.blogspot.pt/

    ReplyDelete