Saradnja sa JellyFish

By Aleksandra Popović - Wednesday, January 27, 2016


Zdravo svima,vreme je za postove.Sa obzirom da sam skoro pa završila prvo polugođe postovi će izlaziti dva puta nedeljno dok sam na raspustu,dok će videi izlaziti kao i uvek.Današnja tema posta je saradnja sa Instagram stranicom JellyFish.Ja sam im poslala upit o saradnji još u novembru i devojka koja pravi torbe mi je ljubazno odgovorila da pristaje ali da ima previše porudžbina i da moram da sačekam malo saradnju.Ja sam to razumela i sačekala saradnju.Prošle nedelje mi je stigla torbica,danas ću vam je pokazati i ukoliko vam se dopada možete je naručiti.


Ovako izgleda ova prelepa torbica,plave je boje i srednjih veličina.Dosta je praktična i nju može da stane puno stvari,to što mi se dopada kod nje je to što se otvara i zatvara na magnet.Nisam ljubitelj torbica sa rajsferšlusom.Kada mi nešto zatreba iz takve torbe treba mi 5 minuta da otvorim torbicu,još sada u ovim zimskim danima sa debelim jaknama.Vratimo se na torbicu,ukoliko ste malo niži naručite manju veličinu ove torbe,srednjih srednje veličine i ukoliko ste visoki naručite najveću torbu.Torbu možete naći na Instagramu pod #bagsforschool .



Prvo kada otvorite torbu ćete zapaziti njihovu etiketu,što je i logično ☺ .


Ako ste se pitali kako izgleda iznutra,dobili ste odgovor.Ima dva mala zadžepka i veliki prostor.Pre nekoliko dana sam je nosila na rođendanu kod drugarice i mogu da kažem da je zaista sjajna,odlično se slagala uz outfit i bila je glavni detalj moje kombinacije.


Ukoliko nosite neseser sa šminkom u ovoj torbi ćete imati puno prostora,sva vaša šminka i lične stvari će stati unutra.Ja lično imam problema sa organizacijom u torbama i ništa ne mogu da nađem.Torbe su mi nekada ili premale ili prevelike.Sada je torba dimenzija koje meni odgovaraju.


Na Instagram ili Facebook stranici možete naći još puno modela torbi koje će vam se sigurno dopasti.Torbe su da napomenem ručno rađene a kada to kažem mislim na to da su rađene sa puno ljubavi.Jedno je kada se torbe prave u fabrici na veliko,a drugo kada čovek sam pravi ♥

*O STRANICI*

Izradom torbi od prevrnute kože se bavi ljubazna devojka Miljana i njena majka.Poreklom su iz Niša.Na stranici možete da pronađete torbice za sve uzraste.Puno raznih oblika torbi,boja,veličina.
U slikama na Instagramu primećujem zapravo koliko Miljana i njena majka se posvećuju torbama i da bi sve učinile da usreće svoje kupce.Ukoliko želite neku torbicu za sebe,ili idete negde na rođendan ovo je prava stranica za vas.Ja vam ne pričam ovo da biste vi kupili torbu na silu,ali mogu da kažem da je ovo moje iskreno mišljenje.Vi znate da vas ja nikada ne lažem!

Instagram-JellyFish art
Facebook-JellyFish art



To bi bilo to za današnji post,čujemo se uskoro.Obavezno zapratite JellyFish art na Instagramu i pogledajte torbe.Možda vam se neka i dopadne ☺ !



Kontaktiraj me

Instagram-alex__popovic
Facebook-Beauty by Alex
E-mail-aleksandra.popovic1828@gmail.com
YouTube-Aleksandra Popović

  • Share:

You Might Also Like

24 коментара

  1. Torbica je preslatkaaa...odlican post!

    Poseti moj blog i ostavi komentar ako zelis :)
    girlsstuffblogg.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Aa, prelepa je! ♥ Boja mi je apsolutno predivna, jedna od omiljenih nijansi plave. *Q*

    Novi post: Senny

    ReplyDelete
  3. Preelepa je torbica! Pogledaću svakako kakve još imaju u ponudi! ☺

    milicinkutak123.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Predivna torbica! Mnogo mi se dopadaju tvoji yt videi ! <3

    If you want please visit my blogs, it means so much to me:
    NEW POST ---> http://living-like-v.blogspot.ba/2016/01/other-girls-vs-me.html
    NEW POST ---> http://staliaisbae.blogspot.ba/2016/01/you-are-my-happiness.html

    ReplyDelete
  5. Torbica je preeedivna, obožavam svjetlije nijanse plave :D

    http://www.dragabolonja.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  6. Hello there it would be nice id we follow each other and support each other. Let me know when you do and i'll return.

    ReplyDelete
  7. Predivna torbica.Učlanila sam se u tvoj blog,pa bi mi mnogo značilo kada bi mi uzvratila.

    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  8. Beautiful bag. xx want this too

    Great Post. Lovely Blog. Really loving your blog.
    Keep in touch. xoxox
    beautydrugs.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Torbica je zaista divna. Mnogo mi se sviđaju oblik i boja. :D


    itsnina23.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Nisam znala za ovaj instagram profil. Tvoja torbica je prelepa, boja je jako lepa i po meni je prakticna za skolu, kada imamo manje casova. ♥

    ReplyDelete
  11. Torbica je stvarno divna i sviđa mi se ova plava boja!Jako je zanimljiva,nosila bih je leti stvarno je prepredivna! Zaljubila sam se haha :D
    http://natalijabeauty.blogspot.rs/

    ReplyDelete