Gamiss Haul

By Aleksandra Popović - Saturday, October 21, 2017

Nakon duže pauze , vratila sam se. Kao što znate počela je školska godina i ja sam zauzeta. Nemam vremena za pisanje postova , ali od novembra to se menja. Počinjem da pišem redovno i svake nedelje će biti novih postova. Za ovaj vikend Vas očekuju dva haul posta. U nekom od narednih postova ću Vam sve lepo objasniti , kako ne bih dužila post.




Što se tiče ove porudžbine , naručila sam samo torbe. Neke su me oduševile , dok su me neke razočarale. Prva torba koju sam naručila možete videti na slici gore. Dosta je kvalitetno urađena i može se lepo iskombinovati uz neki outfit. Takođe , dosta teško se otvara. Morate prvo skloniti kuglicu , a zatim magnet. To je još jedan plus jer je jako bezbedna. Sve preporuke.

Link - ovde/here






Ovaj ranac sam naručila za školu i jedva sam čekala da mi stigne. Međutim , kada je stigao shvatila sam da je premali. Ne može mi stati ni jedna knjiga niti sveska, Mogu ga koristiti samo za putovanja. Ostale dodatke koristim svakodnevno i vrlo su mi korisni. Set je vrlo povoljan i kvalitetno izrađen. Ali , ako ga naručujete isključivo za školu zaobiđite ga.

Link - ovde/here



Treća torba me je oduševila kao i prva i druga. Napravljena je od jako kvalitetnog materijala , duboka je , pa će moći da stane i novčanik i još par stvari. Najviše sam je naručila zbog pufnaste loptice i nisam se razočarala. Jako mi se dopada!

Link - ovde/here




Najveći ,,fail,, ove kupovine je upravo ova torba. Želela sam crnu torbu , koja je dovoljno velika da može da stanu sveske i knjige. Dobila sam torbu u kojoj ne može ništa stati i koja miriše užasno. Dodatak uz nju se može iskoristiti , ali sama torba po meni ne.


Link - ovde/here


To bi bilo sve što se tiče posta , čitamo se već sutra. Ljubim Vas!


  • Share:

You Might Also Like

7 коментара

  1. Imam ovu treću, sivu torbu sa pufnicom već jako dugo i zaista je divna, kvalitetna i odlično se uklapa uz dosta stvari.
    Nažalost, skoro svi rusačići sa ovih online sajtova budu premali da bi unutra stale knjige ili velike bilježnice, ali su kao modni detalj odlične.

    Super post. ♥
    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
  2. Jao predivne stvari. Najviše mi se sviđa prva torba jer je jako elegantna.

    http://medinabeslagic.blogspot.ba/?m=1

    ReplyDelete
  3. Predivne torbe, draga Aleksandra!Zaista sam odusevljena tvojim izborom! Odlicne su! Jako mi se dopadaju, podjednako sve! Sjajna recenzija.

    New post is on my blog! Visit me, Maleficent

    ReplyDelete
  4. Prva i treća torba su mi predivne, izgledaju jako lijepo. A što se tiče ruksaka, možeš ga koristiti dok ideš negdje i dok trebaju samo neke sitnice. Slike su super☺♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    ReplyDelete
  5. Predobre torbice, meni se prva najvise svida, a i drugi set mi je odlican, steta sto je mali ruksak pa ti ne moze posluziti za skolu, ali i ovako ces ga moci iskoristiti.

    Blog: MagdalenaŠ.

    ReplyDelete
  6. Odličan izbor! Jako mi se sviđa tvoja recenzija. :)

    Ako želiš da se zapratimo, javi mi na mom blogu:
    Shoot for the stars

    ReplyDelete
  7. Prva i treca torba su prelepe. Odlican post

    glamfashioncat.blogspot.rs

    ReplyDelete