Maybelline The Blushed Nudes & 24 Karat Nudes | Recenzija

By Aleksandra Popović - Thursday, July 06, 2017


Zdravo! Kao što sam obećala postovi izlaze redovno , za danas sam pripremila recenziju dve Maybelline palete koje posedujem. Takođe , možete da primetite da se kvalitet fotografija jako promenio , to je zato što sam kupila novi telefon sa duplom kamerom od 12 mP. Nadam se da će vam se fotografije dopasti i da počnemo.




Kada su prvi put stigle na police naših drogerija nisu mi nešto zapale za oko. Boje nisu bile neke , prva koja je stigla je The Nudes , međutim ja je ne posedujem jer su boje pretamne i lično meni se ne dopadaju. Više volim prirodne boje tj. one koje nisu napadne. Uglavnom se tako i šminkam. Palete koštaju oko 1500. dinara , dok sam ja kupila pojedinačno na akciji za oko 1000. dinara.


-The 24 Karat Nudes-


Prva paleta koju ću pokazati je The 24 Karat Nudes. To je paleta u kojoj preovladavaju tamnije zlatne nijanse. Ja sam je kupila jer takve nijanse obožavam i mogu jako lepo da izgledaju. Naravno , ja ne stavljam samo zlatnu kada se šminkam , da ne pomislite možda to.



Paleta sadrži 12. nijansi , ne znam kolika je gramaža svake senke. Ima 5. nijansi koje variraju od bele pa preko roze i do neke blage bež nijanse. Uglavnom ih koristim za ispod obrve i u ugao oka i vodenu liniju kako bi mi oko izgledalo veće. Zatim , tu su i 4. tamne nijanse i jedna zelenkasta nijansa. Tu zelenkastu ne koristim toliko jer nisam ljubitelj pomenute boje. Tamnije koristim samo kada idem na neke svečanosti ili kada izlazim . I na kraju tu su dve zlatne nijanse . jedna je svetlija dok je druga tamnija. Ja lično koristim više ovu tamniju nego svetliju. U nastavku ćete videti svočeve senki koji su napravljeni mokrom četkicom. Jedina mana senki je da se troše malo više nego što bi trebalo , ali su dosta pigmentovane.



Ocena - 10/10
Mesto kupovine - DM
Da li bih opet kupila ovaj proizvod - Da


-The Blushed Nudes-


Sledeća ujedno i poslednja paleta je The Blushed Nudes. Ovo je moja omiljena paleta i ne bih je menjala za drugu. Kao i u prošloj paleti ima 12. boja. Ovde ima više rozikastih nijansi. Paleta sadrži 3. tamne nijanse koje nisu za dan , pa ih i ne preporučujem za dnevnu šminku. Zatim . kao i u prošloj imamo 5. nijansi od bele pa do roze boje. One se koriste kao baza za senke. Dok ostatak senki ima više šljokica i jaču pigmentaciju i većinom mi se zbog toga paleta dopada. Moja omiljena senka iz ove palete je prva senka u drugom redu , mogu reći i da je treća senka iz drugog reda jako lepa. Sve u svemu paleta je jako lepa i kvalitetna. 



Svočevi su urađeni mokrom četkicom , kako bi mogli da ih vidite i procenite da li vam se ova paleta dopada ili ne.

Ocena - 10/10
Mesto kupovine - Lilly
Da li bih je opet kupila - Da



 To je sve što se tiče današnjeg posta , nadam se da vam se dopao. U komentarima napišite vaše mišljenje o ovim paletama. Čitamo se uskoro!



  • Share:

You Might Also Like

10 коментара

  1. Predivan post draga!
    Paleta 24 karat nudes mi se malo više sviđa jer ima malo ljepše boje.
    Zapratila sam te, može uzvrat?

    morskasirenaa.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Meni se obe palete sviđaju, ali malo više The Blushed Nudes paleta. Međutim, imam već jednu baš sličnu paletu i onda nisam želela da kupujem zato što je pigmentacija slična, a i same nijanse ♥

    Teodora's small world

    ReplyDelete
  3. Odličan post! Već imam paletu 24 karat nudes i odlična je. Kojim telefonom slikaš? Fotografije su predivne :)

    http://anastasijamatic.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  4. Odlicna recenzija... Palete su prelepe :))

    Novi post https://adrianafashionpuzzle.blogspot.rs/
    https://www.instagram.com/adrianafashionpuzzle/?hl=sr

    ReplyDelete
  5. Odlična recenzija! Pre svega moram da pohvalim fotke koje su zaista vrhunske. Same palete mi se izuzetno dopadaju i sudeći po tvom iskazanom mišljenju deluju mi sasvim prihvatljivo i verovatno ću ih kupiti. Sve pohvale zaista! ♡

    www.iammilitza.com

    ReplyDelete
  6. Palete su predivne,mada meni se više sviđa druga paleta zbog sjenki ali u suštini jako su slične.Odlična recenzija!♥


    Bella Place.

    ReplyDelete
  7. Zaista su mnogo lepe palete. Fenomenalne su i izgledaju mi dosta kvalitetno,mislim da su dosta povoljne jer manje palete od tih koštaju dosta skuplje a nisu uopšte nešto posebno tako da su mi baš slatke i lepe nijanse baš upravo onakve kakve ja volim.
    Izašao je novi post danas,pa bi volela kada bi mogla da ga pročitaš,hvala!♥
    Link - http://laurevoir.blogspot.rs/2017/07/prica-zvana-zivot.html

    ReplyDelete
  8. Da li mozes da verujes da je ovaj post izasao u savrsenom trenutku? Znaci vec par meseci razmisljam da kupim ovu blushed Nudes paletu, ali nikako nesto da se nateram. Jer se ne sminkam mnogo, i onda uvek zaboravim. xD
    Sve u svemu, zelela sam da uzmem ovu paletu, i nakon tvoje recenzije (koja mi je inace previse pomogla, moram da ti se zahvalim), definitivno je kupujem. Bas sam se i dvoumila izmedju obe palete, ali verujem da zelenu zaista ne bih koristila.... tako da.... blushed, here i come.... ♥♥

    Inace, na mom blogu je novi post o prelepoj godini iza mene, pa obavezno pogledaj. xD
    worldarounyo.blogspot.rs

    ReplyDelete
  9. Imam ovu identičnu paletu 24 karat nudes i iako mi se u početku nije puno dopala sada je obožavam :) Odlične recenzije :)
    Magični svet lepote

    ReplyDelete