Recenzija Cafe Mimi proizvoda

By Aleksandra Popović - Friday, November 13, 2020


Zdravo! Nakon dužeg vremena konačno pišem novi post. Razlog zašto ne pišem postove kao ranije je obaveza oko fakulteta i učenja. Ukoliko me pratite na Instagramu znate da tamo redovno pišem recenzije. 
Sa vremena na vreme, pisaću postove. Kako ne bih totalno zapostavila blog. 
Za danas sam pripremila recenziju Cafe Mimi proizvoda. Uživajte!


O brendu Cafe Mimi:

Cafe Mimi je ruski kozmetički brend koji proizvodi visokokvalitetne proizvode za negu kože i kose formulisane od prirodnih sastojaka. Popularni su zbog svog privlačnog dizajna, neverovatnih mirisa i visoke efikasnosti, kao i zahvaljujući ekološkoj svesti svog proizvođača.


Svi proizvodi Cafe Mimi bazirani su na tri vrste prirodnih sastojaka: organski sastojci (aminokiseline, proteini, AHA, mentol, crni ugalj, vitamini, cvetna voda, glina, hijaluronska kiselina), prirodna ulja (koštica marelice, avokado, laneno seme, arganovo , babassu, narandža, kokosov orah, badem, čajevca, grožđe, amarant, jojoba) i ekstrakti (kivi, pamuk, dunja, šipak, papaja, žalfija, fukus, beli čaj, brusnica, bođi bobica, aloe vera, beli lotos).


Većina sastojaka su evropskog porekla, ali najegzotičniji se uvoze iz regiona u kojima su matični (arganovo ulje iz Maroka, kokosovo ulje iz azijskih zemalja itd.). Prirodna ulja i ekstrakti osiguravaju duboku hidrataciju i negu, vraćaju prirodnu zaštitnu funkciju kože i čine vašu kožu i kosu zdravom, njegovanom i atraktivnom.


Kreativni i talentovani stručnjaci ovog brenda razvili su inovativne formule proizvoda u kojima se prirodni sastojci nadopunjuju i pojačavaju efekti jedni drugima, pomažući da se izvrsno brinete o svojoj koži i kosi. Visok kvalitet i sigurnost svih proizvoda sa oznakom Cafe Mimi potvrđeni su međunarodnim sertifikatima o kvalitetu, ISO i GMP.


Cafe Mimi voli i neguje životinje, tako da nikad nije testirao i ne bi testirao svoje proizvode na životinjama. Brend takođe brine o planeti, pa je njegovo pakovanje napravljeno od polietilena niske gustine (LDPE) ili polipropilena, dve rasprostranjene plastike koje se mogu reciklirati. LDPE ima reciklažni broj 4, što znači da se može reciklirati zajedno sa plastičnim kesama, šest kontejnera, raznim kontejnerima, cevima itd. Polipropilen ima reciklažni broj 5.



Žele za kupanje sa mirisom lavande i pačulija



O proizvodu:

SPA Relaks džem pena CAFE MIMI sa dodatkom esencijalnih ulja lavande i pačulija ima dvostruko dejstvo - ujedno je efikasno aromaterapijsko sredstvo i intenzivna nega kože. Nežna gusta pena u kombinaciji sa lekovitim svojstvima esencijalnih ulja pružiće osećaj unutrašnje harmonije i lakoće u celom telu. 

Tip kože: za sve tipove kože

Uzmite malu količinu džem pene, utrljajte između dlanova pod jakim mlazom tople vode.

Aktivni Sastojci:

  • Esencijalno ulje lavande - za ublažavanje umora i napetosti, kao i za vraćanje unutrašnje snage; 
  • Pačuli esencijalno ulje - pomaže opuštanju, daje koži hidratantni i blistav izgled.

Moje mišljenje:

Iznela sam svoje mišljenje o ovom proizvodu u recenziji na Instagramu. Ponoviću šta sam i tamo napisala. Ulje lavande i pačulija ima dvostruko dejstvo. Ima aromaterapijsko dejstvo, ali i intenzivno neguje kožu. Proizvod se koristi tako što se uzme mala količina koja utrlja izmedju dlanova pod jakim mlazom vode. Nakon toga izlazi pena koja predivno miriše i miris ostaje na koži i nakon kupanja. Jako mi se dopao ovaj proizvod i ukoliko niste isprobali ništa slično sada je pravo vreme. Postoji još mirisa ove pene za kupanje i možete ih pogledati na njihovom profilu i sajtu. Dobijate 220ml proizvoda. Moja konačna ocena je 10.

Link - ovde


Maska za lice sa papajom 


Moje mišljenje:

Drugi proizvod koji sam rešila da vam predstavim je maska za lice koja sadrži papaju, mango i ulje makadamije. Ona bi trebalo da zategne lice i sačuva mladost kože. Ovu masku sam dala majci da isproba jer mi nije odgovarala zbog godina. Prenela mi je da joj je osvežila i hidrirala kožu. Nije su joj izašle bubuljice ili crvenilo nakon maske, pa je zadovoljna rezultatima. Masku trebate naneti na čisto lice i držati 15 minuta. Nakon toga otkloniti višak i ne ispirati lice. Konačna ocena je 10.






Super food maska za lice čija i maslinovo ulje


O proizvodu:

Isprobajte CAFE MIMI masku za lice sa Čia semenom i maslinovim uljem !!! Čia seme obnavlja zaštitnu barijeru kože, smanjuje upalu i ima hidrirajući efekat. Maslinovo ulje i biljni proteini ubrzavaju regeneraciju ćelija kože, pomažući da dugo vremena sačuva njenu mladost, elastičnost i zategnutost.


NAČIN PRIMENE:

Nanesite masku na čistu kožu, izbegavajući područje oko očiju. Ostavite 5-10 minuta, a zatim isperite sa puno vode. Ako dođe do iritacije, prekinuti upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu.



Moje mišljenje:

Nisam do sada imala prilike da isprobam ove maske iz super food kolekcije. Dobila sam pet maski, isprobala sam svaku od njih i sada vam prenosim svoje utiske. 
Što se tiče ove maske sa čia semenom i maslinovim uljem, dala sam je svojoj majci. Namenjena je regeneraciji ćelija kože, pomaže da koža ostane zategnuta, mlada i elastična. Moja majka je veliki ljubitelj čia semena i radovala se isprobavanju ove maske. Kako mi je prenela, maska je prijatnog mirisa. Nakon ispiranja maske, koža joj je bila mekana i sveža. Maska joj nije izazvala nikakvu iritaciju ili bubuljice. Njena ocena je 10

Link - ovde


Super food maska sa šargarepom i celerom


O proizvodu:

Priuštite sebi minut užitka uz CAFEMIMI masku za lice od šargarepe i celera! Ekstrakti šargarepe i celera, imaju sjajan efekat liftinga, toniranja i hidratacije na kožu, dajući prelepu nijansu i sjaj licu. Ulje pšeničnih klica i ši buter neguju i sveobuhvatno popravljaju stanje kože.

NAČIN PRIMENE:

Nanesite masku na čistu kožu, izbegavajući područje oko očiju. Ostavite 5-10 minuta, a zatim isperite sa puno vode. Ako dođe do iritacije, prekinuti upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu.



Moje mišljenje:

Nikada ranije nisam naišla na masku sa šargarepom i celerom. Znam da su ta dva sastojka odlična za kožu, pa sam odmah znala da će mi odgovarati. Maska je prijatnog mirisa i najviše se oseća na šargarepu, ali tu je i blagi miris celera. Što se tiče efekta maske, koža mi je bila mekana i sveža. Nisam dobila nikakve bubuljice, što je veliki plus. Odmah znam da mi ta maska odgovara i da ću moći da je koristim opet. Ukoliko niste do sada isprobali masku sa šargarepom i celerom, ovo je prava prilika. Ocena je 10.

Link - ovde


Super food maska za lice sa lanom i bademovim mlekom


O proizvodu:

Isprobajte masku za lice sa Lanenim semenom i bademovim mlekom CAFE MIMI! Ulje lanenog smena neguje i omekšava kožu, sprečava prevremeno starenje kože i ubrzava proizvodnju kolagena i elastina. Rezultat je meka i glatka koža. Bademovo mleko hidrira, poboljšava tonus i elastičnost kože i sveobuhvatno popravlja izgled tena.

NAČIN PRIMENE:

Nanesite masku na čistu kožu, izbegavajući područje oko očiju. Ostavite 5-10 minuta, a zatim isperite sa puno vode. Ako dođe do iritacije, prekinuti upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu.



Moje mišljenje:

Apsolutni favorit je upravo ova maska. Jako mi se dopao efekat koji je dao lan i bademovo mleko. Nakon ove maske koža mi je bila mekana i sveža. Miris najviše podseća na bademovo mleko, pa će vam se sigurno dopasti. Uverena sam da ću opet kupiti ovu masku, oduševljena sam njenim efektom i ukoliko se dvoumite koju super food masku da probate prvo, ovo je moja preporuka.

Link - ovde


Super food maska za lice sa paradajzom i spanaćem 


O proizvodu:

Priuštite sebi minut zadovoljstva uz CAFEMIMI masku za lice sa paradajzom i spanaćem! Ekstrakti plodova paradajza i spanaća neguju, jačaju i toniraju kožu, čineći je elastičnom i daju licu zdravu boju. Ši buter i ulje masline sprečavaju pojavu prvih bora, značajno poboljšavaju tonus kože, neguju je i hidriraju, zasićuju je korisnim supstancama.

NAČIN PRIMENE:

Nanesite masku na čistu kožu, izbegavajući područje oko očiju. Ostavite 5-10 minuta, a zatim isperite sa puno vode. Ako dođe do iritacije, prekinuti upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu.



Mišljenje:

Nažalost, ovu masku nisam stigla da isprobam i kada sam odlučila da je probam, shvatila sam da ju je moja majka uzela. Kako kaže oduševljena je Cafe mimi super food maskama i želela je da isproba i ovu. Kako mi je prenela, maska joj je odgovarala. Lice joj je bilo osveženo i drugačije u pozitivnom smislu. Ono što joj se ne dopada je miris. U pitanju je jak miris paradajza i to joj se ne dopada toliko. Ma da miris nije toliko bitan, ukoliko je maska kvalitetna i pomaže licu.

Link - ovde



Super food maska za lice sa semenkama 


O proizvodu:

Isprobajte masku za lice Susam i ši buter CAFE MIMI! Ulje susama doprinosi dubinskoj hidraciji, hrani i omekšava kožu, ima podmlađujuće delovanje i aktivira proizvodnju kolagena. Ši buter poboljšava izgled kože, čini je glatkom, neguje i obnavlja.

NAČIN PRIMENE:

Nanesite masku na čistu kožu, izbegavajući područje oko očiju. Ostavite 5-10 minuta, a zatim isperite sa puno vode. Ako dođe do iritacije, prekinuti upotrebu. Samo za spoljnu upotrebu.




Mišljenje:

Masku sa semenkama poklonila sam baki. Ima suvu kožu, pa sam znala da je ova maska idealna za njen tip kože jer sadrži ši puter. Dopala joj se maska, koža je hidrirana i nije suva kao ranije. Miris joj se dopao. Njena ocena je 10.
Ovim sam zaključila da Cafe Mimi super food maske mogu da koriste žene svih starosnih doba.

Link - ovde


Došla sam do kraja današnjeg posta. Nadam se da vam se dopao i da ste se upoznali malo bolje sa ovim brendom. 

Zapratite ih na Instagramu:


Cafe Mimi proizvode možete kupiti na sledećem linku - https://www.kozmo.rs/cafe-mimi


Čitamo se u sledećem postu, voli vas vaša...



  • Share:

You Might Also Like

3 коментара

  1. Divan post, proizvodi su me na prvu očarali pakovanjima i onda tvojim predstavljanjem! xoxo

    www.livinglikev.com

    ReplyDelete
  2. Post je odličan. Proizvode nisam probala, ali mi djeluju super. Sviđa mi se što je brend prijateljski nastrojen prema prirodi i što proizvodi nisu testirani na životinjama. Sjajna recenzija. ❤️

    Sweet-dreams-14.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Obožavam CaffeMimi proizvode, ali ove maske nisam probala. Stavljam ih na listu za kupovinu.

    ReplyDelete