Recenzija AURA Jungle palete

By Aleksandra Popović - Saturday, May 30, 2020




Zdravo! Dobrodošli nazad na moj blog! Danas vam pišem recenziju Aura Jungle palete. Jako sam zadovoljna samom paletom, pa ću vam danas preneti svoje utiske.


Jungle paleta dolazi iz Animal Kingdom kolekcije. Pored ove palete, postoje još tri. To su Roar, Aloha i Paradise. Dvoumila sam se između Aloha i Jungle palete, ali sam se na kraju odlučila za Jungle paletu jer su mi se boje više dopale. Cena je 999. dinara dok je sada na Aurinom sajtu sa popustom oko 750. dinara. Svoju sam kupila kada je bio Aurin rođendanski popust( -30%). 


U paleti su šest mat nijanse i tri šimeraste nijanse. Boje su pretežno rozikaste i nude, baš nijanse koje ja volim. Svaka paleta mi se sastoji iz ovih nijansi i jako ih volim. Aura je ranije imala odlične palete, koliko se sećam bile su u pitanju nude i šarena paleta. Međutim, povukli su te palete i izbacili ove nove. 

Smatram da su za svoj cenovni rang jako kvalitetne, može se fenomenalni makeup look napraviti sa nijansama. Zapravo sam isprobala sama jedan makeup look. Na kanalu šminkanje sa Jelenom sam pratila tutorijal i konačni izgled me je oduševio ali ga kamera ne može dočarati. I jako mi je žao zbog toga. 



Pigmentacija palete je odlična, mat senke su jako dobre. Moram napomenuti da sam samo jednom na ruci nanela nijanse i dosta dobro se vide. Šimeraste nijanse su me oduševile! Toliko su divne da mi je žao da ih koristim. Na slikama ispod možete videti kako izgledaju na ruci. Potrudila sam se da vam na što bolji način pokažem same nijanse. 

Ukoliko ste početnik u šminkanju, sa ovom paletom možete jako dobro da uvežbate blendanje nijansi. Boje su malo jače i sasvim kako treba. Isprobaću još neki izgled sa senkama, pa ću sa vama podeliti na svom Instagram profilu. Ukoliko me ne pratite, upisana sam kao "byalexpopovic". Tamo kačim sve vezano za blog!



Senke se ne trunu, jako se lako blendaju. Imala sam problem sa nekim paletama koje se lepo ne blendaju, kao što je slučaj sa The Nudes paletom od Maybelline-a. Paleta je divna ali se boje koje su tamne jako teško blendaju. 

Ljubičasta boja u ovoj paleti se odlično blenda. Šimeraste se ne stvrdnu posle par korišćenja.

Uvek volim da pružim podršku domaćim brendovima. Kao Nišlijka Auri pružam veliku podršku, ukoliko ne znate Aurina fabrika se nalazi u Nišu. 

Ocena koju dajem paleti je 10. Preporučujem je od srca, ukoliko želite da poručite svoju možete na Aurinom sajtu, sada je akcija u toku.


Da li ste probali neku paletu iz Animal Kingdom kolekcije? Kako vam se čini ova paleta?
Pišite u komentarima.

Čitamo se uskoro. Vaša,




  • Share:

You Might Also Like

3 коментара

  1. Ova paleta je prelepa. Baš mi se dopada, ali u drugim paletama imam ove nijanse i dvoumim se da li da je kupim.
    Super recenzija.

    ReplyDelete
  2. Toliko su mi prelepe nijanse i ovoj paleti, a baš mi treba neka u nude varijanti pa se premišljam da li da uzmem baš ovu ili neku drugu iz te linije 😊🤗 Baš ti je super recenzija! ❤

    www.iammilitza.com

    ReplyDelete
  3. Paleta je preslatka, boje mi se jako svidjaju, kao i dizajn prednje strane poklopca 😊

    ReplyDelete