Princess of handmade

By Aleksandra Popović - Wednesday, July 15, 2015

I konačno sam se vratila blogovanju,ne možete ni da zamislite koliko mi je blogovanje nedostajalo.Sve što sam propustila ću vam nadoknaditi.Slike će od sada biti jako kvalitenije kao i videi.Da počnem




Princess od handmade je ime ime stranice na Fejsbuku na kojoj devojka po imenu Jovana pravi divan nakit.Nas dve smo se dogovorile i sklopile saradnju,tako da ću vam danas pokazati jednu narukvicu koju je napravila i poslala mi.


O JOVANI I NAKITU:



Njeno ime je Jovana Obradović i živi u Beogradu.Završila je Pravni fakultet ali je nakit njena ljubav iz detinjstva.Svaka devojčica dohvati neke perlice i počne da pravi narukvicu,ali to vremenom dosadi jer se pronađe nova zanimacija.Ona se tih perlica i te zanimacije nije odrekla.Princess of handmade se rodio 2009.godine i isključivo se pravi od sitnih čeških perlica tehnikom pletenja perlama.Perlice su isključivo prečnika od 1,5 do 2mm.


NAKIT:


Ima jako puno narukvica različitih boja,ja sam izdvojila nekoliko i napisala vam cenu na slici.Cena je 600.dinara.To nije skupo i po meni je bolje da se kupi kod Jovane jer su sve ove narukvice ručno rađene i ona ih pravi iz ljubavi :) Još narukvica možete naći na njenoj Fejsbuk stranici a link ću dati na kraju posta.


MOJA NARUKVICA:

Ja sam dobila sivu narukvicu koja se bukvalno sija na suncu.Privezak kao što je na primer Ajfelov toranj na plavoj narukvici nisam uspela da stavim ali vi možete jako lako da ga stavite.Da se vratimo na narukvicu.Divne je sive boje i kada je stavite sija se.Narukvica je jako lepa zato što se i stavlja dva puta oko ruke,to mi se najviše dopalo.O perlicama i da ne pričam,Mislim da će slike sve same da objasne.



Ako želite kvalitetnu narukvicu naručite je kod Jovane jer se nećete razočarati,narukvica je stvarno kvalitetna i to vam pričam iz srca.


FACEBOOK:Princess of handmade

Pa to je sve za ovaj post,čujemo se uskoro :D 



  • Share:

You Might Also Like

15 коментара

  1. alexxx brzoo na hang u kom gradu zivis???

    ReplyDelete
  2. Vau, kvalitet slike se drasticno poboljsao. Koju kameru koristis? :)

    ReplyDelete
  3. Jao kako je lepa! Boze, sto ne zivim u Srbiji? ♥
    Slike su perf^^

    ReplyDelete
  4. Nedostajala si mi. Super post, predivne su sve. ♥

    ReplyDelete
  5. Jovana je stvarno talentovana ! NArukvice su predivne i slike su odlicnog kvaliteta ! Alex se vratila , i spremna je za akciju ! :D

    ilordogaming.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Zaista divne narukvice! Tvoja je bas superr! :**

    sandrin-kutak.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Slike su supeeer. Narukvica je divna. ♥☺

    ReplyDelete
  8. Super post! Narukvice su prelepe i svaka cast Jovani na tako dobro napravljenom nakitu! Tvoja narukvica je prelepa! ♥ Sija na suncu, wow! ☺

    ReplyDelete